Prima pagină » Aceste 7 semne îți pot arăta dacă partenerul tău este infidel

Aceste 7 semne îți pot arăta dacă partenerul tău este infidel

Autor: admin
0 comentarii

Aceste 7 semne îți pot arăta dacă partenerul tău este infidel

Infidelitatea poate fi cauzată de lipsa de atenție, de comunicare sau pur și simplu îți dorești să experimentezi și altceva, dar fără să îl îndepărtezi pe partenerul actual.

Cu toate că se spune despre dragoste că poate fi oarbă, există, totuși, câteva semne care îți pot stârni căteva semne de întrebare cu privire la fidelitatea partenerului tău.

1. El petrece mai mult timp stând cu telefonul în mână decât petrece cu tine

Iubirea se menține cu ajutorul comunicării. Chiar dacă această comunicare se realizează mai mult în spațiul online sau prin conversații telefonice, cert este că există.

Dacă partenerul tău refuză să te uiți în telefonul lui sau are o parolă pe care refuză să ți-o spună și o schimbă în mod frecvent, atunci este clar că are multe lucruri de ascuns față de tine.

2. Este evaziv

Evitarea face parte din arsenalul oricărui bărbat care înșală. Dacă evită întrebările referitoare la o posibilă aventură sau o relație, ai toate motivele să te îngrijorezi.

3. Acuzațiile de infidelitate devin argumentate

Dacă ați adus în discuțiile voastre noțiunea de infidelitate și te-ai trezit câteva secunde mai târziu cu argumente din partea lui, este destul de clar că se simte vinovat. Se instalează o frică de a nu fi demascat și atunci încearcă să țină situația sub control printr-un șir repetat de justificări.

4. El are ochi pentru o altă femeie

Ți se întâmplă frecvent să mergi prin parc de mână cu el și să observi că întoarce capul după o altă femeie și o fixează lung cu privirea? Ei bine, acesta ar putea fi unul dintre semnele care îți arată că partenerul tău nu este tocmai cea mai fidelă persoană.

5. Este misterios cu timpul său

Cele mai citite articole

Într-o relație sănătoasă, ambii parteneri se simt liberi să își planifice timpul liber cu pasiuni și activități individuale. Ei trebuie să balanseze timpul petrecut împreună cu intimitatea.

Refuzul de a vorbi despre actvitățile din timpul zilei sau despre planurile de weekend îți oferă un motiv întemeiat ca să te îngrijorezi cu privire la infidelitatea lui.

6. Fluxuri neașteptate de romantism

Ți se întâmplă să îți începi dimineața în miros de cafea, cu buchete imense de flori sau bilete pentru vacanțe neașteptate la Paris? Dacă nimic din toate astea nu se întâmplau înainte și au început să apară din senin, este clar că se simte vinovat de ceva și ar face orice să echilibreze balanța.

7. Bănuiești că te înșală

Dacă nu ai fost înșelată înainte și ai o bănuială că partenerul tău o face, este timpul să purtați o discuție serioasă. Intuiția ta spune asta și trebuie să o crezi.

Infidelitatea apare atunci când partenerului tău îi lipsește ceva, și nu, nu poate fi vorba doar de sex. În orice caz, trebuie să respiri adânc și să descoperi unde este greșeala pentru a putea lua cea mai bună decizie pentru viitorul relației voastre.

Citește și:
5 motive științifice pentru care te simți atât de bine când te îndrăgostești

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/aceste-7-semne-iti-pot-arata-daca-partenerul-tau-este-infidel-653615/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si