Prima pagină » Afacerea cu hot dog, un business profitabil

Afacerea cu hot dog, un business profitabil

Autor: admin
0 comentarii

Numărul antreprenorilor de unități fast food fixe și mobile care vor să vândă hot dog este în creștere și în țara noastră, ca peste tot pe glob.

Și românii iubesc preparatele de tip hot dog!

Nu e de mirare, deoarece acest preparat sosit la noi de pe meleaguri americane, se bucură de o mare popularitate, mai ales că este o gustare gustoasă care poate să îți astâmpere fără probleme foamea fără a fi nevoie să mergi la restaurant pentru asta.

Nimic mai potrivit dacă mergi la un târg tematic, decât să îți iei un hot dog pe care să îl savurezi pe îndelete, bucurându-ți papilele gustative cu savoarea acestuia. Asta după ce vezi live cum se prepară!

Cele mai interesante sunt acele aparate hot dog instalate pe cărucioare speciale, cu o formă atractivă, estetică enerată de influența filmelor de peste Ocean.

Pofticioșii vor fi atrași ca un magnet de un cărucior unde se vinde hot dog, dar și tonetele sunt extrem de populare în cadrul acestor manifestări, mai ales când vorbim de diversele evenimente sau sărbători tradiționale (Crăciun, Festivalul Berii etc.).

Chiar dacă nu sunt pe locul întâi în cadrul mâncărurilor stradale, pizza și shaorma fiind fără doar și poate cele mai apreciate de către români, nimeni nu refuză un astfel de preparat fast food. Mai ales dacă se află la o competiție sportivă, unde este mai greu să mergi având cu tine o cutie de pizza sau chiar o shaorma.

Cum se prepară niște hot dog de calitate?

Unul dintre secretele pentru prepararea unui hot dog de calitate îl reprezintă materia primă: atât cârnații de calitate, cât și pâinea proaspătă, plus niște sosuri cu arome unice.

Cele mai citite articole

Fără doar și poate a vinde hot dog este o veche tactică care încă funcționează în materie de mâncare stradală și care aduce un profit generos, care nu va putea fi obținut niciodată în alte afaceri Mai ales dacă vorbim de o rulotă alimentară, posibilitatea de a vinde hot dog în diferite zone cu vad nu poate să fie ignorată.

Un aparat pentru hot dog este simplu de utilizat, nu e nevoie să faci niște cursuri speciale pentru a învăța cum să îl folosești, mai ales că se pretează a fi funcțional în diverse locuri. Este suplu și se poate curăța ușor.

Unele modele de preparat hot dog prin fierbere au două boluri de gătit sau două plite. Există și loc pentru încălzirea preparatelor de panificație.

Primul hot dog a apărut în 1880 în Statele Unite ale Americii. Inventatorul a fost Charles Feltman care a adus cârnații speciali din Frankfurt, Germania, creați de un măcelar care i-a numit după câinele său!!!

Aparatul hot dog este realizat din oțel inoxidabil, material care nu ruginește și nu se deformează.

Cârnații pentru hot dog trebuie să fie produși cu carne de vită, pui sau porc, cu mirodenii speciale. Pot să fie sau nu afumați. Fiecare își poate găsi rețeta proprie care să îl diferențieze de concurență.

Aparatul de preparat hot dog, important pentru a face profitul visat

Cel mai bine este, dacă vreți să începeți o afacere fast food, să vă procurați atât un aparat pentru shaorma, cât și un aparat hot dog de la TC Romania Crown Cool, deoarece cu ajutorul acestora veți putea să vindeți clienților niște preparate delicioase, ușor de preparat și care vă pot aduce un profit rapid pe baza căruia să vă dezvoltați în continuare afacerea.

Trebuie să recunoaștem cinstit că pentru a face pizza e nevoie de o anumită dexteritate și de mult mai multe echipamente speciale și niciodată nu veți putea găti, spre exemplu, pizza la rulotă, preparată pe loc! În schimb o shaorma bună sau un hot dog aburind este simplu de preparat, iar clienții dumneavoastră vor fi de-a dreptul în extaz, când le veți oferi astfel de preparate delicioase.

De curând au apărut și la noi în țară rețete de hot dog vegetarian realizat din mazăre și care reușesc să fie la egalitate cu rețetele ce folosesc produse din carne, așa încât o idee bună ar fi să vindeți și hot dog vegan!

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si