Prima pagină » Alături de antropologul Vintilă Mihăilescu – concert caritabil la Ateneul Român

Alături de antropologul Vintilă Mihăilescu – concert caritabil la Ateneul Român

Autor: admin
0 comentarii

Alături de antropologul Vintilă Mihăilescu – concert caritabil la Ateneul Român

Prietenii, muzicienii, artișii, admiratorii și studenții domnului Vintilă Mihăilescu te invită să participi în istorica sală a Ateneului Român, pentru a aduna fondurile necesare pentru operația și tratamentul care sporesc șansele de supraviețuire ale cunoscutului profesor.

Profesorul Vintilă Mihăilescu a fost diagnosticat în septembrie 2018 cu Leucemie Acută Mieloblastică, un tip de cancer agresiv al sângelui. Transplantul este singura șansă de supraviețuire și se poate face în Franța. Costurile pe care le presupun internarea, tratamentul și transplantul sunt de minimum 250.000 Euro.

Vintilă Mihăilescu este unul dintre cei mai iubiți și respectați profesori și autori români; a pregătit cu multă răbdare și dăruire numeroase generații de sociologi și antropologi, a susținut numeroase conferințe, a publicat cărți valoroase și a scris sute de articole pe teme actuale ale societății românești, oferind o analiză lucidă și necesară a realităților locale în context european. Vintilă Mihăilescu este un adevărat model pentru toți românii care vor să schimbe lucrurile în bine în lumea în care trăim, un mentor și un întelept de care avem toți nevoie.

Această seară specială a solidarității și a speranțe aduce în fața publicului generos mari și inimoși muzicieni, care ne vor bucura cu marele lor talent și pasiune pentru muzică – dirijorul Tiberiu Soare, pianistul Horia Mihail, violonistul Gabriel Croitoru, deținătorul viorii Guarneri, care a aparținut lui George Enescu, soprana Oana Andra, prim solistă a Operei Naționale București și tenorul George Vîrban. Aceste nume sonore ale scenei muzicale românești vor aborda creații de geniu din repertoriul clasic universal. #AlaturiDeVintila

Cele mai citite articole

Biletele pot fi procurate AICI, pe iabilet.ro

Categorii Bilete
Categoria 1 – Loje centrale – 2500 ron
Categoria 2 – Loje centrale spate – 900 ron
Categoria 3 – Loje laterale – 500 ron
Categoria 4 – Locuri în sală – 200 ron

Toate donațiile vor fi direcționate către Magicamp care gestionează fondurile necesare tratamentului domnului Vintilă Mihăilescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/alaturi-de-antropologul-vintila-mihailescu-concert-caritabil-la-ateneul-roman-666981/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si