Prima pagină » Avantajele camerelor frigorifice vitrate

Avantajele camerelor frigorifice vitrate

Autor: admin
0 comentarii

Daca ne-am deschis de curand un supermarket stim prea bine ca avem foarte multe produse care au nevoie de temperaturi speciale de depozitare. Sucuri, bauturi alcoolice, carne, mezeluri, lactate, toate trebuie sa stea cat mai bine pana sa fie cumparate si sa poata fi observate si alese de clienti ori de cate ori doresc acest lucru.

Camerele frigorifice vitrate sunt o alegere ideala pentru clienti multumiti si produse de calitate tinute in conditii optime de fiecare data. Printre avantajele camerelor vitrate se numara spatiul redus ocupat, compartimentarea foarte buna, rafturile rezistente pe care se pot pune destule produse. La acestea se adauga si consumul redus de energie electrica, iluminatul interior cu LED-uri, sistemul de racire performant si designul modern care permite o intretinere simpla.

Camerele vitrate au pana la opt usi, se poate vedea in interior si fiecare client isi poate alege ce doreste din aceste camere frigorifice vitrate. Un alt avantaj notabil al camerelor vitrate tine si de amplasare. Daca vreti mai multe camere frigorifice intr-o anumita zona acestea se vor potrivi foarte bine pe un perete pentru ca sunt compacte si simplu de mutat dintr-un loc in altul.

De asemenea camerele vitrate asigura o racirea diferita daca sunt modulare, asta inseamnand ca in diverse zone din interior pot fi setate temperaturi diverse, in functie de produsele care intra acolo. Ca sa profitati de aceste avantaje si sa va puteti baza pe racirea produselor le puteti comanda la preturi bune de pe TC Romania.

TC Romania are oferte variate, asigura si service, fiind vorba de producator si distribuitor cu experienta de echipamente frigorifice respectat pe piata autohtona. Produsele de la TC Romania se transporta gratuit, la fiecare comanda beneficiati si de consultanta gratuita asigurata de specialisti cu experienta, preturile sunt bune de fiecare data.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si