Prima pagină » Carmistin demarează construcția celui mai mare abator de porci din România, anunță președintele Iustin Paraschiv

Carmistin demarează construcția celui mai mare abator de porci din România, anunță președintele Iustin Paraschiv

Autor: admin
0 comentarii
Iustin Paraschiv, CEO Carmistin
Iustin Paraschiv, CEO Carmistin

Președintele Carmistin, Iustin Paraschiv, a dezvăluit un nou proiect major pentru industria cărnii din România – cel mai mare abator de porci. Acesta va avea o capacitate de producție impresionantă, va crea locuri de muncă pentru localnici și va consolida dezvoltarea grupului Carmistin.

Cel mai mare abator de porci din România

Planul Carmistin pentru construcția celui mai mare abator de porci din România este ambițios și bine planificat, reflectând angajamentul companiei de a-și întări poziția în industria agroalimentară și de a sprijini dezvoltarea sectorului agricol din țară. Carmistin se va concentra pe finalizarea construcției abatorului de porci, care va fi cel mai mare din România. 

Acest demers necesită o gestionare atentă a resurselor și a timpului pentru a asigura funcționarea completă și conformitatea cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță alimentară. Compania, sub conducerea președintelui Iustin Paraschiv, intenționează să își maximizeze capacitatea de producție pentru a procesa un număr mare de porci într-un timp scurt. Acest lucru va implica implementarea tehnologiilor moderne și a practicilor eficiente pentru o operare fluidă și optimizată a abatorului. 

Un alt obiectiv al Carmistin este generarea de noi locuri de muncă prin construcția și operarea abatorului de porci, stimulând economia locală și îmbunătățind nivelul de trai al comunității din jurul abatorului. Compania va acorda, ca întotdeauna, o atenție specială calității produselor, respectând standardele riguroase de igienă și siguranță alimentară prin proceduri stricte de control al calității și al proceselor de producție. 

Cele mai citite articole

Carmistin va continua să promoveze practici responsabile social și ecologic în toate aspectele activității sale legate de abator, inclusiv respectarea normelor de protecție a mediului, gestionarea responsabilă a deșeurilor și promovarea unui mediu de lucru sigur și sănătos pentru angajați.

Carmistin – una dintre cele mai importante companii din sectorul agroalimentar

Carmistin este una dintre cele mai semnificative companii din sectorul agroalimentar, cu o experiență solidă de peste 20 de ani pe piața românească. În prezent, sub conducerea președintelui Iustin Paraschiv, compania este activă în diverse domenii, de la producția de furaje și agricultură, până la creșterea păsărilor și animalelor, acoperind un lanț complet de activități destinate procesului de producție și procesare a hranei. 

Unul dintre obiectivele fundamentale ale Grupului Carmistin este stabilirea și menținerea unei legături strânse și responsabile cu toți clienții, prin oferirea de produse de înaltă calitate, provenite dintr-un mediu sustenabil. Grupul Carmistin gestionează diverse linii de business, inclusiv producția de pui, porc și vită, precum și agricultură și energie verde. Fiecare linie de business funcționează sinergic, dar își păstrează independența în activitățile specifice. 

Carmistin pune un accent deosebit pe relația cu natura și responsabilitatea față de mediul înconjurător. Prin terenurile agricole și fermele proprii, compania oferă produse care reflectă grija față de hrană, animale și păsări. Angajații companiei împărtășesc valorile și viziunea Carmistin, contribuind la consolidarea legăturii cu clienții și promovarea unei alimentații sănătoase și echilibrate. 

Cu o viziune concentrată pe evoluție și inovație, Grupul Carmistin își propune să rămână în topul companiilor din piața agroalimentară românească și în anii următori. Noul abator de porci anunțat de președintele Iustin Paraschiv reprezintă un pas crucial în realizarea planurilor ambițioase ale grupului. Acest proiect va consolida poziția Carmistin în industria agroalimentară românească și va oferi oportunități semnificative pentru extinderea și îmbunătățirea operațiunilor sale.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si