Prima pagină » Casa Metaxa lansează un concurs pe Instagram dedicat tuturor exploratorilor!

Casa Metaxa lansează un concurs pe Instagram dedicat tuturor exploratorilor!

Autor: admin
0 comentarii

Casa Metaxa lansează un concurs pe Instagram dedicat tuturor exploratorilor!

După succesul noii campanii de comunicare ce îi are ca protagoniști pe exploratorii de renume mondial Mike Horn, Laura Bingham și Guillaume Nery, Casa Metaxa lansează un concurs pe Instagram dedicat tuturor exploratorilor de zi cu zi. În perioada 1 decembrie 2018 – 28 februarie 2019, utilizatorii Instagram sunt invitați să-și posteze cele mai grozave explorări, menționând @metaxa.official și utilizând hashtag-ul campaniei #dontdrinkexplore. Participanții la concurs vor fi prezentați în secțiunea METAXAs wall of explorers’, pe site-ul web www.metaxa.com și cele mai bune fotografii vor avea șansa de a fi repostate.

Cele mai citite articole

Autorii celor mai bune fotografii vor fi selectați pentru a trăi o experiență unică, o excursie în Grecia în cadrul programului „Explore Greece’ alături de Casa Metaxa în iunie 2019. Norocoșii câștigători vor descoperi frumusețea Greciei și minunile naturii sale, având șansa de a pătrunde în lumea METAXA.

METAXA, dont drink it, Explore it

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/casa-metaxa-lanseaza-un-concurs-pe-instagram-dedicat-tuturor-exploratorilor-637759/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!