Prima pagină » Câteva dintre locațiile în care s-a filmat „Game of Thrones” vor deveni atracții turistice

Câteva dintre locațiile în care s-a filmat „Game of Thrones” vor deveni atracții turistice

Autor: admin
0 comentarii

Câteva dintre locațiile în care s-a filmat „Game of Thrones” vor deveni atracții turistice

Echipa HBO a anunțat recent că atracțiile „Game of Thrones Legacy” care vor putea fi vizitate, în 2019, în Irlanda de Nord, vor fi cel mai impresionant lucru pe care publicul l-a văzut vreodată, promițându-le fanilor o experiență fascinantă de a păși în locațiile preferate din show. Fiecare locație va include și expoziții de costume, arme, decorațiuni, modele și alte materiale din producție, folosite de-a lungul sezoanelor „Game of Thrones”.

„HBO este încântat să celebreze munca echipei creative din Game of Thrones deschizând aceste locații și invitând fanii să viziteze Irlanda de Nord și să exploreze Westeros-ul în persoană”, spune Jeff Peters, vice-președintele HBO. „Oportunitatea de a celebra rolul important al Irlandei de Nord în viața și moștenirea show-ului făcându-i cunoscută cultura, frumusețea și căldura a reprezentat, de asemenea, inspirația imensă din spatele acestor proiecte care urmăresc moștenirea Game of Thrones”.

Cele mai citite articole

HBO colaborează cu Tourism NI, autoritatea de marketing în turism din cadrul țării, în ceea ce privește atracțiile. John McGrillen, președintele Tourism NI, a descris proiectul „Game of Thrones Legacy” drept o schimbare imensă pentru Irlanda de Nord la nivel de turism global„În timp ce fanii au văzut deja peisajele încântătoare, liniile de coastă și munții din serial, suntem încântați că vor avea oportunitatea să experimenteze farmecul Irlandei de Nord și să se aventureze în lumea Westeros”, a încheiat McGrillen.

Citește și:
Peter Dinklage spune că filmarea ultimei scene din „Game of Thrones’ a fost incredibil de tristă

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/cateva-dintre-locatiile-care-s-filmat-game-thrones-vor-deveni-atractii-turistice-623314/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si