Prima pagină » Ce e de făcut atunci când încă te gândești la fostul tău, deși ai o nouă relație

Ce e de făcut atunci când încă te gândești la fostul tău, deși ai o nouă relație

Autor: admin
0 comentarii

Ce e de făcut atunci când încă te gândești la fostul tău, deși ai o nouă relație

Poți să ai impresia că ai trecut peste acea persoană care face parte doar din trecutul tău de ceva vreme și la un moment dat, brusc, să îți dai seama că încă te mai gândești.

Este nedrept să începi să te întâlnești cu altcineva, când tu încă îți mai ai fostul în minte… și probabil și în suflet. E nedrept pentru toată lumea. Așa că ideal ar fi să încerci să îți refaci viața sentimentală abia după ce încep să treacă zile întregi fără să te gândești la el (fostul). Ah, și trebuie să te simți confortabil singură.

Așa că, atunci când ai câteva momente se singurătate, câteva momente în care poți fi sinceră cu tine, poate noaptea, când pui capul pe pernă, recunoaște! Încă te mai gândești la fostul iubit? Simți că ai vrea să ai un nou iubit? Sau ai accepta să mai dai o șansă fostei iubiri?

Bine, și ce e de făcut atunci când îți dai seama că, de fapt, nu ai trecut peste fosta relație, deși ai deja una nouă? Stai liniștită, lucrurile s-ar putea să nu fie chiar atât de dramatice precum crezi tu că sunt. Chiar dacă, la un moment dat, fostul îți apare din nou printre gânduri, asta nu înseamnă neapărat că nu ești încă pregătită să ai o nouă relație. Nu înseamnă că nu poți avea sentimente pentru altcineva.

Citește în continuare, pentru niște sfaturi simple, dar folositoare!

Liniștește-te și meditează asupra sentimentelor tale

Sunt mai multe motive pentru care încă te gândești la fostul. Poate pentru că îți dorești să fi fost încă împreună, poate pentru că ați fost atât de mult împreună încât să te gândești la el a devenit o obișnuință? Sau poate ești încă nervoasă pentru cum s-a încheiat relația. Cum spuneam, sunt o mulțime de motive, nu e musai să ai încă sentimente pentru el.

Totuși, chiar dacă nu mai simți fluturași în stomac atunci când te gândești la fostul, chiar dacă nu speri la o împăcare, dacă încă este prezent non-stop în mintea ta, s-ar putea să nu fi trecut – încă – peste relația cu el. Chiar și ura față de fostul tău e tot o formă de asociere cu el. Indiferența e singura cale prin care să știi că nu îți mai pasă.

Odată ce te-ai hotărât care îți sunt sentimentele, vorbește cu noul tău partener despre asta

Cele mai citite articole

Dacă raspunsul e afirmativ, adică simți că fostul și amintirea lui încă nu te lasă în pace, e important să vorbești și cu noul bărbat din viața ta despre asta. Știi tu, moralitate, sinceritate etc.

Așa că trebuie să fii sinceră cu el și să îi spui ce te macină. Găsește și o soluție. Să dați un pas înapoi cu relația, să îți acorde încă puțin timp singură, poate. În același timp, trebuie să îți asumi faptul că noul tău partener nu e obligat să te aștepte. Gândește-te inclusiv dacă fostul tău merită riscul de a-ți pierde o posibilă nouă iubire.

Hotărăște-te dacă ești cu adevărat gata să începi o nouă relație

În final, trebuie să decizi dacă ești cu adevărat pregătită pentru această nouă relație. Să treci peste fostul și să fii gata să ai o nouă relație, sunt două lucruri diferite. Dacă problema este că tu încă ești supărată din cauza fostului tău și nu poți trece peste chestia asta, partenerul tău cel nou ar putea înțelege. Poate a trecut, cândva, prin ceva similar.

Însă dacă motivul pentru care încă te gândești la el sunt sentimentele încă existente, iar noul iubit este doar o unealtă de care te folosești că poate-poate îl uiți pe fostul, nu e prea frumos ce faci. Ai nevoie de ceva timp în care să te pui din nou pe picioare.

Știu, nu e ușor să îți dai seama cum stau lucrurile cu fostul, mai ales când deja ești cu altcineva. Orice ar fi, nu intra în panică. Doar gândește-te sincer de ce e el încă relevant pentru tine și pentru existența ta. Apoi comunica-i și noului partener concluzia.

Citeste si:
Motive pentru care fostul tau iubit te cauta din nou

Text: Amy Abaluta
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/ce-e-de-facut-atunci-cand-inca-te-gandesti-la-fostul-tau-desi-ai-o-noua-relatie-592534/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si