Prima pagină » Ce film era pe val în anul în care te-ai născut?

Ce film era pe val în anul în care te-ai născut?

Autor: admin
0 comentarii

Filmul care era pe val în anul în care te-ai născut poate să nu spună multe despre tine (doar nu vorbim despre astrologie aici), dar spune ceva despre lucrurile de care era interesată lumea atunci. Și despre climatul cultural, dar și despre cel politic, în unele cazuri, despre preferințe și emoții.

Pe bune, nu-i așa că e ceva ca, în anul în care te-ai născut, să fi fost la modă “Zbor deasupra unui cuib de cuci”, și cu totul altceva să fie “E.T.”? Pe măsură ce timpul a trecut și arta cinematografiei a evoluat, același lucru s-a întâmplat și cu gusturile publicului. Și, dacă, în unii ani erau mai populare peliculele apreciate și de critici, cele care câștigau premii peste premii, în ultima vreme ai să observi că filmele cele mai populare sau mai plăcute sunt mult mai light. Și aproape că nu ai să mai dai peste vreo dramă în filmele ce caracterizează ultimii ani.

Cele mai citite articole

E ăsta un semn că lumea s-a schimbat și e un pic mai veselă? Sau, dimpotrivă, că situațiile mai neplăcute cer entertainment mai ușor? Ești parte dintr-o lume mai bună sau nu? Ei bine, nu știm ce să răspundem la asta, dar ne poți spune tu în secțiunea de comentarii ce crezi că semnifică filmul cel mai popular despre anul în care te-ai născut.

De la supereroi la vampiri sau fete rele, și de la scenarii emoționante la drame în toată regula, am strâns pentru tine o paletă largă de filme care nu doar caracterizează lumea în anul în care te-ai născut, dar pot să îți trezească nostalgii. Și, până la urmă, de ce să nu pregătești o vizionare aniversară sau să recapitulezi vechi favorite, la care nu te mai gândiseși de mult? Nu trebuie decât să frunzărești galeria noastră ca să îți găsești inspirația.

Citește și:
Seriale noi pe care nu trebuie să le ratezi în 2018

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/ce-film-era-pe-val-anul-care-te-ai-nascut-603855/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si