Prima pagină » Ce poți afla despre partenerul tău, chiar din mesajele pe care ți le trimite

Ce poți afla despre partenerul tău, chiar din mesajele pe care ți le trimite

Autor: admin
0 comentarii

Ce poți afla despre partenerul tău, chiar din mesajele pe care ți le trimite

Tehnologia a devenit o parte importantă în viața noastră, așa că modul în care el comunică cu tine via SMS sau WhatsApp îți poate dezvălui multe lucruri. Asta înseamnă că trebuie să-ți concentrezi atenția și pe mesajele tale!

1. Dacă îți răspunde sau nu

Unii bărbați nu prea trimit SMS-uri, dar, dacă vezi că el ți-a citit mesajul și nici măcar nu s-a obosit să-ți răspundă, înseamnă că nu e prea interesat de tine. Nu ar trebui să-i trimiți zece mesaje înainte că el să-ți dea un răspuns scurt și la obiect. Cel mai important lucru pe care îl poți afla din mesajele pe care ți le trimite poate fi dacă este sau nu interesat de tine. Chiar dacă este timid, va găsi o modalitate prin care să-ți răspundă dacă chiar îi place de tine.

2. Scrie corect gramatical?

Gramatica lui lasă de dorit? Îți poți da seama cam cât de deștept e dacă știe să facă diferența între „decât” și „doar” sau să folosească „pe care” în loc de „care”. Poate ești genul de femeie care nu pune accent pe inteligență, dar dacă inteligența este un lucru pe care iubitul tău trebuie să-l aibă, gramatica poate deveni o adevărată problemă.

3. Dacă răspunde repede

Unii oameni duc o viață ocupată, așa că dacă nu îți răspunde imediat, nu te supăra. Însă, dacă îți răspunde imediat în ciuda faptului că are și alte lucruri de făcut, înseamnă că îi pasă de tine și te poți baza pe el.

4. Dă răspunsuri scurte

Tu îi scrii române iar el îți răspunde cu un SMS pe măsură sau doar cu un „ok”? Dacă el nu-și dă silința să-ți răspundă cu un mesaj rezonabil, format din mai mult de 2 litere, înseamnă că la fel te poate trata și față în față. Dacă lui chiar îi place de tine, va încerca să continue conversația, în loc să-ți răspundă cu un emoji.

5. Este diferit în mesaje față de realitate

Cele mai citite articole

Unii oameni sunt mult mai deschiși când poartă o conversație virtuală. Oricum, dacă se poartă complet diferit în realitate, față de cum e prin mesaje, ar trebui să fii îngrijorată. Are o singură personalitate adevărată.

6. Dacă bârfește

Îți primite printscreen-uri cu conversațiile pe care le are cu prietenii lui? Poate, în primă fază, te vei bucura gândindu-te că este deschis față de tine, însă ar trebui să te gândești că la fel ar putea proceda și cu conversațiile voastre. Adu-ți mereu aminte că mesajele pe care le timiți le poate vedea oricine.

7. Preferă să te sune

Cu toții iubim să dăm mesaje, este rapid și convenabil. Dar, dacă el preferă să te sune în loc să purtați conversația virtual, înseamnă că ii place să-ți audă vocea. Un bărbat care petrece cu tine ore în șir la telefon, în loc să trimită câteva mesaje, este un posibil partener de durată.

Citește și:
9 lucruri pe care nu ar trebui să le spui prietenilor despre căsnicia ta

Foto: Instagram.com/jessimalay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/ce-poti-afla-despre-partenerul-tau-chiar-din-mesajele-pe-care-ti-le-trimite-631362/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si