Prima pagină » Ce spun, de fapt, ridurile despre noi

Ce spun, de fapt, ridurile despre noi

Autor: admin
0 comentarii
Ce spun, de fapt, ridurile despre noi

Ne cumpărăm tot felul de creme, serumuri, apelăm la toate intervențiile estice care apar pe piață, dar nu ne dăm seama de faptul că nu ar trebui să oprim un proces firesc al vieții și că ceea ce ar trebui să faci este să îl facem este să îmbrățisăm cu brațele deschise.

Fie că le avem de la o vârstă fragedă sau le căpătăm la maturitate, ele tot au farmecul lor și nu ar trebui să ne îngrijorăm atunci când apar. Trebuie să fii conștientă de faptul că aceste riduri sau linii fine diferă de la persoană la persoană și ne spun câte ceva despre fiecare în parte. Astfel că, în loc să te preocupi de ce apar și să încerci să le acoperi, ar trebui să ne întrebăm ce spun ele despre propria noastră persoană.

Ceea ce ar trebui să știi este faptul că ele apar în momentul în care suntem foarte expresive și reușim să ne exprimăm emoțiile printr-o mimică proprie. Acest lucru se întâmplă mai ales în cazul persoanelor care sunt mereu vesele și găsesc câte un motiv să râdă în orice situatie în care se află.

Desigur, există și persoane care nu vor să își arate sentimentele atât de ușor și preferă să fie mai rezervate, iar în acel caz ridurile și liniile lor fine nu sunt chiar atât de evidente. În cele mai multe cazuri, ridurile ne sugerează faptul că avem o experiență de viață destul de vastă, dar și faptul că suntem capabili să ne exteriorizăm emoțiile.

În același timp, ridurile ne dezvăluie starea în care suntem, felul în care avem grijă de chipul nostru, dar și sinceritate și autenticitate. Există momente în care ne exteriorizăm mult mai mult față de alte momente și avem tendința de a ni le reprima.

Există și câteva moduri prin care poți preveni apariția ridurilor cât mai mult timp și anume:

1. Protejează-ți pielea

Cele mai citite articole

Prin acest lucru, ar trebui să înțelegi faptul că în fiecare zi ar trebui să te demachiezi corespunzător, să folosești o cremă cu protecție solară, dar mai ales să folosești acele creme care se potrivesc tipului tău de ten. Dacă te expui în mod excesiv la razele ultraviolete, vei vedea efectele acestui lucru mult mai târziu, prin faptul că pielea ta poate îmbătrâni mult mai repede decât ți-ai dori.

2. Fii atentă la alegerile pe care le faci

Fie că vorbim de alegeri alimentare, sentimentale sau profesionale, ele au un puternic impact asupra noastră, implicit și asupra pielii. Micile schimbări precum consumarea mai multor fructe și legume, evitarea fumatului, a consumului de alcool și a stresului, toate aceste schimbări te vor ajuta pe termen lung.

3. Alege produse specifice tenului tău

Știm că probabil îți dorești să încerci tot mai multe produse, fie de beauty sau de îngrijire a pielii, însă trebuie să le alegi pe acelea care se potrivesc într-adevăr tipului tău de ten. În mod cert, vei vedea îmbunătățiri, iar pielea ta va arăta mult mai bine.

4. Nu exagera

Fie că uneori ne ia valul și vrem să experimentăm tot mai mult, ar trebui să acordăm o atenție extrem de mare organismului nostru și felului în care acesta reacționează la anumite obiceiuri pe care le facem. Încearcă să te relaxezi atunci când simți că organismul tău poate ceda și fă cât mai des pauze. Știm că vrei să le faci pe toate dintr-o dată, însă uneori e bine să îți acorzi timp doar ție și felului în care să te simți mai bine.

Citește și:
4 lucruri pe care să le faci în fiecare dimineață pentru a reduce ridurile fine

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/ce-spun-de-fapt-ridurile-despre-noi-668818/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si