Prima pagină » Cel mai bun rezervor wc încastrat ce se poate comanda online

Cel mai bun rezervor wc încastrat ce se poate comanda online

Autor: admin
0 comentarii

Un rezervor wc încastrat nu este un produs cu o istorie foarte recentă, primele astfel de componente moderne ale unui set de toaletă având venerabila vârstă de de jumătate de secol.

Alegerea unui rezervor de toaletă, mai dificilă decât s-ar crede

Toaletele sunt împărțite în două tipuri de amplasare a cisternei de apă (rezervorului). Există wc-uri aparente, când rezervorul și bolul de toaletă sunt la vedere (modelele tradiționale) și varianta de bol de toaletă cu un rezervor ascuns montat în perete.

Alegerea rezervorului de wc depinde de tipul de toaletă ales, mecanism și mai ales de posibilitățile concrete de instalare. Cunoscând principiile de funcționare ale dispozitivului de scurgere a apei din rezervor, puteți să vă instalați corect toaleta în cazul unei modernizări a articolelor sanitare din baie.

Ce model de rezervor wc încastrat este cel mai bun?

Un standard de calitate în materie de rezervoare de toaletă încastrate și aparente sunt acelea provenind de la renumita companie Geberit. Există milioane de băi în întreaga lume care folosesc componente de bază în instalațiile de wc actuale de la acest producător.

Calitatea deosebită a rezervoarelor ce provin de la reputatul brand Geberit se fundamentează pe un sistem de verificare strică a produselor înainte de a fi expediate magazinelor de profil din diverse țări.

Dacă în cazul rezervoarelor de toaletă tradiționale nu este chiar așa de important dacă ele se defectează, deoarece schimbarea acestora se poate realiza foarte simplu, chiar și fără intervenția unui specialist, în situația în care este vorba de un rezervor wc încastrat, lucrurile se modifică radical. De aceea un proprietar care își dorește un wc suspendat sau chiar unul cu fixare pe podea, dar care să aibă rezervorul și țevile ascunse privirii, va trebuie să se orienteze spre componente de calitate premium. În acest sens rezervoarele Geberit au o garanție extinsă.

Din acest motiv și prețul unui astfel de rezervor este mult mai mare decât al produselor no name, ce se pot achiziționa uneori chiar și cu vreo câteva zeci de lei.

În magazinul online Bagno puteți alege între mai multe modele de rezervoare Geberit.

Astfel, unul dintre cele mai apreciate tipuri de rezervoare wc este modelul Duofix Sigma UP320 de 12 x H112 cm. Este un rezervor wc cu cadru care, deși este comercializat la un preț destul de mare, se vinde rapid, datorită performanțelor sale de funcționare excepționale.

Cu o lățime de 12 cm, ușor de încastrat, se vinde alături de cadrul de montaj. Specialiștii recomandă amintitul model acelor proprietari care au nevoie ca să îl instaleze în calitate de element de colț, în fața unor pereți solizi sau falși, de gips carton, pentru acele băi cu podele ce au o grosime de până la 20 de cm.

Este un produs de vârf care prezintă o izolare eficientă împotriva condensului ce poate provoca multe neplăceri într-o baie.

Modelul Duofix Sigma UP320 de 12 x H112 cm prezintă o placă de bază rotativă pentru un montaj ușor și corect. Profilele pentru fixarea în perete sunt telescopice și prinderea poate ca să varieze între 30º-60º. Conectarea la țeava de apă curentă  se face prin partea superioara sau central spate, volumul de spălare fiind reglabil.

Ce conține un pachet complet de la Bagno pentru Duofix Sigma UP320 de 12 x H112 cm?

– conectori furnizare apa R 1/2″ cu robinet de trecere si ventil;

– conducta Geberit AquaQlean;

– capac de protecție pentru deschiderea de service;

– 2 tije filetate M12 pentru fixarea produselor din ceramica;

– cot de evacuare pentru vas WC HDPE, Ø90 mm

– un set conexiune WC Ø90 mm;

– un set instalație electrică;

– un dop de protecție;

– material pentru fixare, picioare reglabile care susțin cadrul la înălțimea necesară pe durata instalării;

– opțional, o clapeta de acționare din gama Sigma (care se comandă separat).

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si