Prima pagină » Cele 6 lucruri pe care partenerul tău le face dacă sunteți într-o relație serioasă

Cele 6 lucruri pe care partenerul tău le face dacă sunteți într-o relație serioasă

Autor: admin
0 comentarii

Cele 6 lucruri pe care partenerul tău le face dacă sunteți într-o relație serioasă

Dar dacă sunteți împreună de ceva vreme și te întrebi dacă partenerul tău te iubește, următoarele lucuri ar trebui să îți demonstreze că sunteți într-o relație serioasă.

Cercetătorii spun că tot ceea ce trebuie să faci este să acorzi atenție lucrurilor mici și ciudate pe care partenerul tău le face în preajma ta. Unii spun că momentele jenante din relație trebuie văzute ca momente magice care arată încrederea și fidelitatea partenerului tău.

Este un nivel de confort care vine odată ce știi că poți avea aceste momente cu cineva care încă te găsește minunată și atrăgătoare, ca la prima întâlnire. Totuși fiecare relație este diferită și pentru ca aceasta să reziste trebuie să vă simțiți confortabil unul cu celălalt în orice circumstanță.

Acestea sunt câteva lucruri pe care partenerul tău le face pentru a-și exprima sentimentele și care îți arată că relația voastră este una serioasă.

1. Partenerul tău bate apropouri subtile să vă mutați împreună pentru că el este nesigur de ceea ce vei spune

Dacă atunci când mergi în vizită la el acasă, face cumpărături și îți ia mâncarea preferată sau găsești o fotografie cu voi doi în dormitor, nu trebuie să fii surprinsă.
Acesta este modul în care el ar vrea să rămână conectat cu tine. Nu îți va spune direct că ar vrea să vă mutați împreună pentru a fi mereu unul lângă altul, însă aceste mici gesturi ar trebui să îți demonstreze asta.

2. El începe să râdă în timpul sexului atunci când lucrurile nu respectă planul

Sexul poate fi foarte ciudat uneori. De fapt, multe persoane pornesc relația cu un act sexual nesatisfăcător. Oricărei persoane îi este frică că o va da în bară sau că ar putea scoate sunete ciudate și astfel apare teama ca ceva nu ar putea decurge bine în timpul actului sexual.
Râsul în timpul sexului poate merge în ambele direcții, depinde de situația și de partenerul tău. Dar lucruri ciudate se pot întampla. Este inevitabil!

3.Te invită să iei cina cu familia lui

Cele mai citite articole

Poate fi foarte ciudat să îți petreci timp cu familia prietenului tău dar acest lucru va aduce un plus poveștii voastre de iubire. Dacă partenerul tău vrea să petreceți timp în familie, înseamnă că relația voastra este una avansată, iar el își dorește un viitor alături de tine.

4. Dansează în preajma ta pentru a te înveseli

Se simte confortabil când își dă toate hainele jos și dansează în fața ta. Nu te îngrijora! Asta înseamnă că este dedicat și îți arată la propriu tot ce ține de corpul și personalitatea lui. Ceea ce înseamnă că puteți să râdeți și să vă distrați împreună.

5. Îți cântă piesele favorite chiar dacă nu are voce

Dacă partenerul tău îți cântă, cu toate că urechea muzicală îi lipsește, este dedicat relației! Acest lucru nu ar putea fi foarte confortabil mai ales dacă nu este un tip romantic. Dar dacă ține la tine și îți cântă ceva drăguț, înseamnă că ar face orice să te vadă fericită.

6. Te alintă “soția mea” de parcă nu ar fi mare lucru

Cu siguranță veți călători împeună. Dacă partenerul tău va spune în momentul cazării la recepția hotelului că ești soția lui, nu ar trebui să mai existe vreun dubiu că acesta nu vrea să ducă relația la următorul nivel. Este cu mult mai ciudat dacă nu ați avut o discuție serioasă în ceea ce privește căsătoria, până atunci. Pe de altă parte, acest lucru arată că relația a ajuns într-un punct important care nu mai implică formalități.

Citește și:
50 de întrebări pe care să i le pui partenerului tău (înainte ca relația să devină prea serioasă)

Text: Andreea Burghelea
Foto: Instagram (@victoriabeckham)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/cele-6-lucruri-pe-care-partenerul-tau-le-face-daca-sunteti-intr-o-relatie-serioasa-607235/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si