Prima pagină » Cele mai nepotrivite moduri de a te despărți de cineva

Cele mai nepotrivite moduri de a te despărți de cineva

Autor: admin
0 comentarii

Cele mai nepotrivite moduri de a te despărți de cineva

Un lucru cu care suntem cu toții de acord este faptul că despărțirile nu sunt niciodată ceva ușor sau distractiv. Din fericire, există câteva modalități blânde de a face asta, spre deosebire de altele pe care trebuie să le evităm, deoarece pot provoca daune emoționale serioase și de lungă durată pentru persoana părăsită.

Când vine vorba despre ceva atât de dificil precum o despărțire, este destul de greu să faci lucrurile corect. Asta nu înseamnă că nu ar trebui să încerci să fii respectuoasă și cinstită când faci acest pas. Iată șapte dintre cele mai nepotrivite moduri de despărțire pe care ar trebui să le eviți.

Evitarea fără motiv

În orice despărțire, ambii parteneri trebuie să simtă că s-a încheiat cu adevărat pentru a putea începe procesul de vindecare, iar evitarea partenerului nu îl va ajuta să aibă parte de asta.

Dacă te desparți evitându-l, el va rămâne cu foarte multe întrebări fără răspuns. Deși să închei o relație în mod oficial este dureros, acest lucru va permite celuilalt să se vindece și să treacă mai departe.

Despărțirea înceată

O altă modalitate greșită de a te despărți de cineva este să dispari ușor din viața lui. Cel mai bine îi spui direct, din momentul în care ți-ai dat seama că nu vrei să mai rămâi în relație. Nu prelungi relația doar de teama de a înfrunta momentul.

Găsirea unor scuze sau minciuna

Sinceritatea este foarte importantă, chiar și în momentul în care te desparți de cineva. Chiar dacă adevărul doare, este o variantă mult mai bună decât minciuna. Încearcă să nu inventezi scuze sau să te folosești de clișee (este vina mea, nu a ta), deoarece îl pot răni mai rău.

Cele mai citite articole

Despărțirea în public

Dacă închei o relație abuzivă, despărțirea în public poate fi o variantă bună pentru siguranța ta. În caz contrar, nu este deloc indicat, deoarece partenerul se va simți rușinat și supărat în același timp. Este cel mai bine să evităm aceste situații, deoarece nu este nimic mai rău decât să fii umilit în fața unui public.

Să fii infidelă pentru a încheia relația

Dacă ești nefericită în relație sau daca ai gânduri să-ți înșeli partenerul, este mai bine să vorbești cu el despre aceste sentimente înainte să acționezi. Deși poate crezi că a-ți înșela partenerul este cel mai ușor și sigur mod de despărțire, acest lucru îl poate determina să aibă probleme cu încrederea pe viitor și îi va fi mult mai greu să se vindece sau să își facă o nouă relație.

Să nu îi spui din timp ce te deranjează

Nu este nimic mai rău decât să nu știi din ce motive s-a despărțit persoana iubită de tine. Dacă procedezi așa în relația ta, partenerul tău va ajunge să sufere și să fie confuz și îi va fi foarte greu să treacă mai departe. Este mai bine să comunici probleme din timp, măcar pentru ca partenerul tău să bănuiască că se aproprie o despărțire.

Despărțirea prin mesaj

Dacă închei o relație prin intermediul unui mesaj, acest lucru poate fi considerat un gest rece. O despărțire prin mesaj îl poate provoca pe partenerul tău să rămână cu multe întrebări fără răspuns. În primul rând, acesta se va întreba de ce nu ai vrut să ai această discuție față în față. Încearcă să eviți această metodă pentru că este foarte dureros pentru cel părăsit, chiar dacă ți se pare mai greu să înfrunți lucrurile în persoană.

Într-adevăr, nu există o modalitate specială de a te despărți de o personă fără să existe suferință. Încearcă, însă, să-ți respecți partenerul și să oferi atenție sentimentelor lui, deoarece, în acest mod, s-ar putea să fiți amândoi capabili să treceți peste mult mai ușor.

Citește și:
Zodii care trec rapid peste o despărțire VS. cele care nu-și pot uita partenerul

Text: Diana Babanica
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/cele-mai-nepotrivite-moduri-de-te-desparti-de-cineva-606894/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si