Prima pagină » Chopard LOVE Night – Petrecerea fabuloasă de la Cannes

Chopard LOVE Night – Petrecerea fabuloasă de la Cannes

Autor: admin
0 comentarii

Chopard LOVE Night – Petrecerea fabuloasă de la Cannes

Chopard LOVE Night a avut loc pe 17 mai la Cannes, în cadrul căruia invitații s-au bucurat de mai multe surprize, printre care interpretarea dramatică a cântăreților de operă Anna Netrebko și Yusif Eyvazov, un spectacol burlesque susținut de Dita von Teese și o prezentare a bijuteriilor Haute Joaillerie din the Red Carpet Collection. Seara a continuat cu un concert impresionant al artistei Mariah Carey, moment în care sala a cântat alături de ea cele mai cunoscute piese.

În acest an, Chopard a ales dragostea ca temă centrală pentru activitățile desfășurate în cadrul celei de-a 72-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Cannes. Petrecerea fabuloasă a fost organizată de Caroline Scheufele, co-președinte și director artistic al Chopard, ale cărei decorațiuni create de Maison au reprezentat un omagiu adus celor mai frumoase filme romantice din toate timpurile.

Printre celebritățile care au participat la eveniment s-au numărat Julianne Moore, Elle Fanning, Richard Madden, Liu Tao, Amber Heard, Catrinel Marlon, Priyanka Chopra și Nick Jonas.

Cele mai citite articole

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/chopard-love-night-petrecerea-fabuloasa-de-la-cannes-661286/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si