Prima pagină » Crezi că nu o să treci niciodată peste ACEA relație? Ce trebuie să îți spui pentru a te încuraja

Crezi că nu o să treci niciodată peste ACEA relație? Ce trebuie să îți spui pentru a te încuraja

Autor: admin
0 comentarii

Crezi că nu o să treci niciodată peste ACEA relație? Ce trebuie să îți spui pentru a te încuraja

Toate depărțirile sunt diferite și uneori durează săptămâni, luni sau chiar ani să ne revenim. Oricât de tare am încerca să grăbim procesul, acesta poate fi lung și dureros.

Dacă îți este foarte greu să uiți de fostul tău partener, încearcă să faci o listă cu toate motivele pentru care v-ați despărțit și pune-o în telefon, în acest fel te poți uita la ea de fiecare dată când te întrebi dacă despărțirea a meritat.

Mai jos ai listă cu 7 lucruri pe care să ți le spui atunci când te gândești că nu o să poți trece peste această despărțire.

1. „Nu o să mă victimizez”

În orice fel s-ar fi terminat relația trebuie să realizezi că nu ești o victimă. Atunci când ne victimizăm, reușim să îi acordăm mai multă putere fostului partener. Nimeni nu merită lacrimile tale, iar dacă există cineva care într-adevăr le merită, acea persoană nu o să te facă să plângi. Poți suferi după fosta relație și fără să te victimizezi.

2. „Îmi consum energia, fără motiv”

Dacă ai putea măsura toată energia pe care ai irosit-o gândindu-te la un fost prieten (mai bine spus obsedând) universul ar trebui să se îngrijoreze pentru toată această energie pierdută. Gândește-te la toate lucrurile pe care ai putea să le faci cu acea energie.

3. „Nu o să-mi pierd timpul urmărindu-l pe conturile de social media”

A urmări obsesiv pe cineva nu e sănătos pentru nimeni deoarece îți umpli creierul cu informații despre activitățile foștilor tăi. În loc să îți pierzi timpul cu acest lucru, încercă să te pregătești psihic pentru următoarea relație si lucrează la o versiune mai bună de a ta.

4. „O să iubesc din nou”

Cele mai citite articole

Uneori e greu să treci peste o relație din frica că nu o să mai iubești sau nu o să mai fi iubită din nou. Trebuie să îți amintești mereu că acest lucru nu o să se întămple. Atunci când găsim o conexiune cu o nouă persoană, apar sentimente care ne pot vindeca suferința și ne pot oferi o nouă perspectivă asupra relațiilor.

5. „Mă iert pe mine”

Singurul lucru pe care le-a făcut a fost să-i arăți unei persoane ce înseamnă iubirea și ce înseamnă să o cultivi atunci când ești într-o relație. Nu ar trebui să te temi să simți acea durere și eliberează-te de toate lucrurile din fosta ta viață. În iubire trebuie să riști, iar tu ai riscat. Acest lucru nu este ușor, așa că nu mai fi așa dură cu tine.

6. „Trebuie să încetez să cred că relația era perfectă”

Deși este greu, încearcă să nu te mai gândești la momentele fericite din relația ta. Când faci acest lucru extragi doar momentele din relație pe care vrei să ți le amintești. Îți amintești lucrurile care au creat iluzia unei relații perfecte. Un element cheie este onestitatea cu propria persoană.

7. „Este timpul să mă pun pe primul loc”

Dacă ai fost într-o relație pentru o perioadă lungă de timp, probabil ai încetat să te mai pui pe tine pe primul loc. Atunci când relația s-a terminat, iar gândul la fostul tău partener e din ce în ce mai îndepărtat, este timpul să te concentrezi și să investești mai mult timp în tine. Este foarte important să ai grijă de tine, încearcă să faci lucruri care sunt importante pentru tine, care te pasionează și te motivează.

Citește și:
Dacă EL are una dintre aceste trăsături, este un bărbat pe care te poți baza

Text: Victoria Lupascu
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/crezi-ca-nu-o-sa-treci-niciodata-peste-acea-relatie-ce-trebuie-sa-iti-spui-pentru-te-incuraja-613688/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si