Prima pagină » Cum a fost la evenimentul de lansare a cremei hidratante prebiotice Toleriane Sensitive, noul produs La Roche Posay

Cum a fost la evenimentul de lansare a cremei hidratante prebiotice Toleriane Sensitive, noul produs La Roche Posay

Autor: admin
0 comentarii

La Roche Posay a lansat ieri un nou produs destinat îngrijirii pielii. Într-un cadru natural, la Atelier Florens, a fost prezentată noua crema hidratantă prebiotică Toleriane Sensitive.

La evenimentul de lansare au fost prezente vedetele, dar și bloggerii de beauty, invitații aflând mai multe informații de la medicul dermatolog Ana Maria Dumitrescu despre pielea sensibilă și calitățile noii creme hidratante prebiotice Toleriane Sensitive.

Cele mai citite articole

Toleriane Sensitive face parte dintr-o gamă întreagă de produse gândite pentru pielea sensibilă, care are nevoie nu doar de hidratare, ci și de întărirea barierei microbiene naturale care o protejează de factorii externi. Astfel, acest produs acționează asupra microbiomului prin reechilibrarea acestuia.

Crema dermato-cosmetică Toleriane Sensitive hidratează timp de 48 de ore, nu are alcool și nici parfum. Conține 83% ingrediente active – glicerină, ceramide, vitamina B3 și apă termală La Roche-Posay – care fac crema să funcționeze atât de bine pe pielea sensibilă și foarte sensibilă.

Fiind destinată pielii sensibile, această cremă poate fi folosită și pentru bebeluși, Alice Cavaleru declarând că o va folosi atât pentru ea, cât și pentru fetița ei, Zora.

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/cum-fost-la-evenimentul-de-lansare-cremei-hidratante-prebiotice-toleriane-sensitive-noul-produs-la-roche-posay-611024/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si