Prima pagină » Cum planifici in amanunt o vacanta in Antalya pentru tine si familia ta

Cum planifici in amanunt o vacanta in Antalya pentru tine si familia ta

Autor: admin
0 comentarii

Posibilitatea petrecerii unei vacante in Antalya nu mai este doar un vis frumos. Pentru cei care doresc sa viziteze meleagurile turcesti, fie si doar pentru cateva zile, agentia Nico Travel ofera sejururi de lux, pe care turistii sa le pastreze in amintire. Cei care s-au bucurat de mare si soare doar pe litoralul romanesc nu cunosc si frumusetea altor locuri, amabilitatea personalului hotelurilor si al restaurantelor de pe alte meleaguri si, de aceea, se pot dovedi reticenti la ideea petrecerii unui sejur in alta tara.

Oamenii isi fac, de multe ori, griji in privinta parcurgerii drumului pana la destinatie, in privinta conditiilor de cazare si a faptului ca nu cunosc limba. Dar reprezentantii agentiei de turism vin sa le spulbere acestora orice urma de indoiala si sa ii ajute sa ia cele mai bune decizii, de care se vor bucura toti membrii familiei. Vacantele in Turcia pot fi placute atat pentru turistii care pleaca impreuna cu familia, cu copiii, cat si pentru cei care se duc cu prietenii sau doar cu iubitul sau iubita.

De ce Antalya pentru a petrece concediul?

Antalya este un oras care ofera turistilor numeroase oportunitati de petrecere a timpului liber, atat din punctul de vedere al peisajelor, plajelor curate si apelor limpezi, cat si al obiectivelor istorice si artistice. Resorturile din Antalya sunt renumite in intreaga lume printre turistii care cauta un loc perfect pentru a-si petrece concediul cu familia.

Cele mai citite articole

In cadrul unui resort, de regula exista tot ceea ce isi poate dori cineva de la o vacanta: terenuri de sport, centre spa, programe de distractie pentru copii, restaurante, magazine etc. Antalya are insa multe alte lucruri de oferit, in afara serviciilor de buna calitate: strazile sunt curate, natura creeaza peisaje exceptionale, cu plaje inconjurate de munti, cu cascade, canioane si lacuri demne de vizitat, dar si locatii rurale cu natura salbatica si atmosfera boema.

Cum planifici vacanta in Antalya pas cu pas?

Accesarea site-ului agentiei de turism Nico Travel. Primul lucru pe care trebuie sa il faca turistii care doresc sa viziteze Antalya este sa intre pe site-ul agentiei de turism Nico Travel, unde vor gasi un formular-tip in care, daca il completeaza cu atentie, vor gasi cu siguranta ofertele in Antalya potrivite familiei lor. Trebuie doar sa selecteze orasul din care pleaca, destinatia (Turcia-Antalya), data plecarii si data intoarcerii, numarul de persoane (cati adulti si cati copii) si sa apese pe butonul Cautare.

Selectarea celei mai bune oferte din lista. Dupa ce primul pas este facut, calculatorul lucreaza pentru turisti si cauta printre ofertele celor mai mari touroperatori. Aceste oferte vor fi afisate in ordinea pretului. Fiecare oferta prezinta serviciile oferite, localizarea pe harta a resortului sau a hotelului, facilitatile oferite si cateva fotografii din interiorul resortului.

Rezervarea ofertei din lista. Ultimul pas pe care turistii trebuie sa il faca pentru a se bucura de concediul de vis in Antalya este rezervarea ofertei, apasand butonul Rezerva. Acum, turistii isi vor asigura locul intr-un resort modern, situat in apropiere de cele mai importante obiective turistice din Antalya si de plaja.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si