Prima pagină » Cum să ai un păr sănătos – de la rădăcină la vârfuri

Cum să ai un păr sănătos – de la rădăcină la vârfuri

Autor: admin
0 comentarii
Cum să ai un păr sănătos – de la rădăcină la vârfuri

De aceea, pentru a-l menține sănătos și plin de vitalitate, ți-am pregătit o selecție de tratamente pe care trebuie să le încerci sezonul acesta!

Anti-frizz

CE ESTE: Dacă ai părul ondulat sau creț, atunci cu siguranță te-ai confruntat cu efectul de electrizare. Mai ales când umiditatea crește, iar părul are tendința de a deveni mai frizzy. Pentru a te bucura de un păr mătăsos, îți recomandăm tratamentul Anti-Frizz de la Label.M, care se realizează în trei pași. Primul îl reprezintă folosirea unui șampon care conține un complex de fructe mediteraneene ce hidratează intens și protejează părul, lăsându-l neted, strălucitor și ușor de controlat. Apoi, balsamul Label.M Anti-Frizz îți va descurca părul, îl va netezi și va tempera firele rebele, datorită ingredientelor naturale din compoziția sa. Ultimul pas îl reprezintă aplicarea unui spray, Anti-Frizz Mist, care ajută la uscarea părului cu până la 35% mai repede, îl protejează împotriva deteriorării provocate de factorii termici și repară vârfurile despicate.
DETALII: 70 lei / 30 de minute
UNDE: Chic Salon by BeautyOne, www.chicsalon.ro

Aminoacizi din mătase

CE ESTE: Aminorefiller este un tratament de reparare a părului din gama Fusion de la Wella. Se adresează părului deteriorat, care a avut parte de multe procese mecanice (placă, foehn) și chimice (decolorat, vopsit). Aminorefiller-ul aduce un aport de trei aminoacizi din mătase acolo unde părul are nevoie. Acest lucru va face ca părul să fie mai rezistent, mai hidratat și, în același timp, nu se va mai rupe la fel de ușor. Un alt avantaj al tratamentului îl constituie timpul extrem de scurt în care este realizat: doar zece minute. Astfel că Aminorefiller este soluția ideală pentru cele care vor ca părul lor să arate sănătos, însă nu își doresc să petreacă ore întregi la salon.
DETALII: 100 lei / 10 minute
UNDE: Artist Salon Academy, www.artistsalonacademy.ro

Spa pentru păr

CE ESTE: Este un tratament non-invaziv de reparare în profunzime a cuticulei, recomandat înainte şi după vopsire, sau în cazul părului foarte fragil. Aparatul Spa Mist creează o ceaţă microscopică, lucrând în funcţie de starea părului, până la maximum 40-50 grade Celsius, temperatura ideală la care cuticula se deschide. Astfel că părul nu se va deteriora, iar ingredientele active reparatoare vor pătrunde până în profunzime. Acesta va deveni moale şi strălucitor, semnificativ mai uşor de aranjat şi, în acelaşi timp, firul va fi tratat şi protejat împotriva sensibilizării ori deshidratării ulterioare.
DETALII: 176 lei / 45 de minute
UNDE: Saloanele Getts, www.getts.ro

Extinde-ți limitele

Cele mai citite articole

CE ESTE: Résistance Extentionniste este noul tratament de la Kérastase, conceput special pentru a-ți lăsa părul mai lung și mai puternic. Având capacitatea de a repara vârfurile despicate în profunzime, părul va crește sănătos în continuare. Combină activarea scalpului cu întărirea structurii și a suprafeţei fibrei capilare, astfel încât părul să își menţină elasticitatea, strălucirea și rezistența de la rădăcini la vârfuri. Noua tehnologie se bazează pe ingrediente active precum creatină și ceramide, pentru a trata punctele slabe ale fibrei capilare. Tratamentul conține patru produse: un șampon, un balsam, o mască și un serum, care îți vor oferi un păr mai lung cu până la patru centimetri în doar trei luni și cu până la 78% mai puține vârfuri despicate.
DETALII: 185 lei / 30 de minute
UNDE: Saloanele Beauty District, www.beautydistrict.ro

Tratament în patru pași

CE ESTE: K-Pak Professional de la Joico este un tratament ideal pentru toate tipurile de păr, conceput special pentru a-i reda vitalitatea și sănătatea. Primul pas îl constituie folosirea șamponului Clarifying, care curăţă în profunzime scalpul și părul, îndepărtând depozitul de minerale și de impurități. Apoi, pentru a fortifica cuticula, este folosit Cuticle Sealer, care în aceeași măsură va reduce nivelul de degradare, catifelând și lăsând părul mai elastic. Pasul trei constă în aplicarea Deep Penetrating Reconstructor, care previne decolorarea, reconstruiește firul de păr din interior, oferind suport pigmenților de culoare. Ultimul produs folosit este Intense Hydrator, care va conferi hidratare, volum și strălucire părului tău.
DETALII: 70 lei / 30 de minute
UNDE: Cristina Trohani Hair Studio, www.cristinatrohani.ro

Citește și:
6 tratamente naturale pentru păr pe care le poți încerca acasă

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/cum-sa-ai-un-par-sanatos-de-la-radacina-la-varfuri-687871/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si