Prima pagină » Cum să trimiți mesaje simpatice unui tip ca să fie (și mai) atras de tine

Cum să trimiți mesaje simpatice unui tip ca să fie (și mai) atras de tine

Autor: admin
0 comentarii

Cum să trimiți mesaje simpatice unui tip ca să fie (și mai) atras de tine

Iar în ziua de azi, mesajele (trimise pe chat-ul de la Facebook sau pe Wapp) ne oferă modalități extrem de facile prin care să păstrăm aprins jocul flirtului între întâlniri. Pentru că pot fi citite imediat și, cel mai important, poți ști și tu când au fost citite. Așa că folosești mesajele în avantajul tău!

Conținutul și calitatea lor pot avea un impact major asupra conexiunii voastre. Așa că, dacă ai cunoscut un tip și vrei să-i menții interesul, o poți face prin niște mesaje inteligente și pline de umor. Prin urmare, am alcătuit pentru tine o listă cu câteva sfaturi despre cum să compui mesaje amuzante, dar și incitante în același timp.

1. Păstrează un ton jucăuș!

Relațiile care sunt cu adevărat de calitate au un element ludic, mai ales la început, și mai ales în schimbul de mesaje. Așa că evită întrebările clișeistice, de genul: „ce mai faci?”, „cum ți-a fost ziua?” și „ce ai pregătit pentru cină?”. Poate că într-adevăr îți pasă și vrei să afli răspunsul la aceste întrebări, dar trebuie să recunoști că sunt genul de întrebări pe care le-ai trimite și unei prietene sau chiar și mamei tale. Dacă îți place cu adevărat un tip și vrei să-i menții treaz interesul, trimite-i mesaje amuzante, jucăușe, incitante, dar nu vulgare. Poți începe menționând un amănunt inedit despre tine (dar nu din cale afară de personal) și care va fi și un bun prilej pentru a verifica dacă este cu adevărat interesat de tine. Dacă va dori să știe mai multe, va folosi „cârligul” și va încerca să afle mai multe informații. Va pune întrebări, fără a fi prea insistent.

De ce le place bărbaților o astfel de abordare: această abordare servește un dublu scop. În primul rând, bărbaților le place pentru că scapă de misiunea (pentru unii dificilă) de a începe de la zero o conversație. În al doilea rând, pentru că tipilor le plac femeile jucăușe și un pic provocatoare (practic așa deschizi ușa flirtului, iar mesajele stângace de la început se pot transforma într-o interacțiune amuzantă și incitantă).

Ce să faci: Trimite mesaje cât mai personale, spune-i lucruri interesante despre tine! Fie că e vorba de hobby-uri, de stilul tău personal sau despre simțul umorului – aceste trăsături trebuie să-l cucerească!

Ce să nu faci: Să nu exagerezi cu nimic și să nu încerci să pari altceva decât ești. Până la urmă cel mai cool e să fii tu însăți! Dacă nu te place pentru ceea ce ești cu adevărat, atunci e numai pierderea lui! Și e mai bine să afli asta cât mai curând posibil! Ca să eviți risipa de timp și energie!

2. Arată-i că te gândești la el! (Dar nu exagera cu asta!)

Cele mai citite articole

Tuturor ne place să fim doriți (și cineva să se gândească la noi). Așa că nu faci nimic rău dacă îți exprimi (moderat) simpatia și îl lași să înțeleagă că te simți atrasă de el. Este un pas uriaș să-ți poți arăta vulnerabilitatea, dar este și cel mai rapid mod în care îi poți câștiga încrederea. E foarte posibil ca și el să facă același lucru (ca reciprocitate). Să te arăți vulnerabilă nu înseamnă că îți arăți slăbiciunea. Un bărbat care îți merită cu adevărat investiția de timp și afecțiunea va aprecia un mesaj onest și nu te va face în nici un fel să te simți inconfortabil. Până la urmă suntem cu toții oameni și ne dorim atenție și afecțiune, așa că trage aer în piept și spune-i ce simți!

De ce le place bărbaților o astfel de abordare: ni se spune adeseori că bărbații sunt puși pe fugă de femeile prea îndrăznețe, și într-o anumită măsură ar putea fi adevărat. Dar nu e nici o rușine să recunoști că cineva îți face ziua mai frumoasă. E genul de mesaj pe care un tip îl va salva în telefonul lui. Pentru că se va simți special și va aprecia faptul că viața ta e un pic mai frumaosă datorită lui. Și viața lui va fi un pic mai frumoasă, datorită ție.

Ce să faci: să crezi cu adevărat ceea ce scrii acolo. Nimănui nu-i place să fie păcălit, așa că nu te juca cu emoțiile nimănui! Dacă nu crezi asta, mai bine nu-i scrii nimic!

Ce să nu faci: să nu forțezi sau să grăbești lucrurile. Să nu fii din cale afară de directă din prima! Un mesaj încărcat de emoție poate părea deplasat dacă e lansat în primele etape ale unei relații sau din primele replici ale unei conversații.

3. Trimte-i emoji, GIF-uri și imagini

Poți să dai multe înțelesuri unui mesaj dacă adaugi un emoji, un GIF sau o imagine. Arată-i că te gândești la el, trimițându-i o poză cu ceva despre care ați discutat sau atunci când treci pe lângă un restaurant la care ați luat cina. Ești încântată că te așteaptă un weekend plin de evenimente? Trimite-i un GIF cu „Happy Friday”. Îți trimite un mesaj în care îți spune că se gândește la tine? Trimite-i înapoi un emoji cu inimioare în loc de ochi! Sau orice altceva! Folosește-ți imaginația! Și telefonul, bineînțeles!

Citește și:
5 întrebări pe care să le pui la prima întâlnire (dacă vrei să cunoști cu adevărat pe cineva)

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/cum-sa-trimiti-mesaje-simpatice-unui-tip-ca-sa-fie-si-mai-atras-de-tine-602287/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si