Prima pagină » Cum să vă mențineți relația când sunteți în izolare la domiciliu… fiecare la el acasă

Cum să vă mențineți relația când sunteți în izolare la domiciliu… fiecare la el acasă

Autor: admin
0 comentarii

Cum să vă mențineți relația când sunteți în izolare la domiciliu… fiecare la el acasă

Suntem în izolare la domiciliu până la jumătatea lui mai, cel puțin așa stau lucrurile acum. Iar dacă vă aflați în cuplu și nu locuiți împreună, e ca și cum aveți o relație la distanță, dar… fiind în același oraș. Chiar și Paștele îl sărbătoriți separat, dar lucrurile nu trebuie să stea 100% în felul asta. Din fericire, tehnologia acum ne este de mare ajutor. Acum zeci de ani, în timpul războaielor, de exemplu, ar fi trebuit să corespondați prin scrisori (nu Whatsapp), care nici nu știați dacă ajung sau când veți primi răspuns la ele. Așadar în această situație de criză, la mometul actual și capitolul comunicare suntem o generație privilegiată.

Izolare la domiciliu și decizia de a locui separat

O dată cu starea de urgență, unele cupluri au decis să se mute împreună. E mai comod logistic, convenabil financiar, gestionezi emoțional mai bine situația (în doi), nu te plângi de singurătate, nu te plictisești și nu faci pauză de la sex. Pentru unii poate era următorul pas firesc pe care îl tot amânau de teama responsabilității, asumării relației, ducerea sa la alt nivel.

Desigur, fiecare decide când este momentul potrivit să facă această mișcare, iar dacă voi ați ales fiecare să rămâneți la casa lui este foarte bine și așa. E poate un moment să vă reevaluați relația. Poate unul în secret ar fi dorit mutarea? Este un aranjament confortabil și dorit în mod real de amândoi? Sau ceva este putred în Danemarca și aveți senzația că relația nu evoluează, nici măcar în situații de criză? Ori poate povestea voastră este prea la început pentru un angajament atât de serios precum mutatul împreună.

Aveți ocazia să vă conectați emoțional mai profund

Cele mai citite articole

Sunteți în cuplu și cu toate astea trebuie să stați două luni fără sex. Ei bine, ăsta nu e un lucru rău deloc. De ce? Păi sexul vă poate distrage de la ceea ce înseamnă conectare reală la nivel emoțional. Ajungeați în pat, vedeați un film și gata seara. Timpul pentru discuții care să vă apropie la nivel emoțional, intim, nu prea exista sau era prea puțin. Acum aveți din plin ocazia să stați de vorbă pe video, să vă (re)descoperiți valorile, visurile, idealurile, să dezbateți tot felul de subiecte care să vă stimuleze mental și să vă stârniți reciproc admirația.

Izolare la domiciliu? Și ce dacă! Dați-vă întâlnire online

Adică vă îmbrăcați frumos, te machiezi, te coafezi și, pe video, luați cina, fiecare la el acasă, aflându-vă în continuare în izolare la domiciliu. Îndreptați camera către voi, ca să vi se vadă trupul de la mijloc în sus, și e ca și cum sunteți la restaurant. Poate înainte găteați des împreună. Distrați-vă și acum în bucătărie preparând mâncarea, online. De asemenea, puteți viziona un film în doi, același film, lăsând camerele deschise și fixate pe voi. În felul acesta vă puteți vedea reacțiile la diferite scene din film, puteți comenta filmul dacă sunteți cinefili vorbăreți. Cât despre sex… incitarea virtuală va duce la focuri de artificii, după retragerea stării de urgență.

Citește și:
O relație nefericită și izolarea socială cauzează boli fizice sau chiar decesul. Statistici care te fac să-ți schimbi viața

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/cum-sa-va-mentineti-relatia-cand-sunteti-in-izolare-la-domiciliu-fiecare-la-el-acasa-719229/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si