Prima pagină » Cum știi dacă partenerul te înșală, în funcție de limbajul corpului

Cum știi dacă partenerul te înșală, în funcție de limbajul corpului

Autor: admin
0 comentarii

Cum știi dacă partenerul te înșală, în funcție de limbajul corpului

Oamenii au păreri diferite în ceea ce privește infidelitatea, de la un simplu flirt prin mesaje cu o altă persoane, până la atingeri fizice cu altcineva. Dacă se ajunge la ultimul caz, este destul de clar că nu este în regulă. Din fericire, cei care înșală au același limbaj al corpului, așa că ar fi ușor să-ți dai seama când ar trebuie să fii suspicioasă.

Iată câteva indicii care ar trebui să-ți arate când partenerul tău nu are un comportament în regulă:

1. Este protector cu telefonul său

Dacă partenerul tău este destul de speriat atunci când te uiți întâmplător la telefonul tău, ar putea fi un semn. Cel care înșală își păzește telefonul în așa fel încât să nu poți vedea nimic, sau chiar să-și blocheze telefonul de îndată ce vede că te uiți. Ar putea să-ți ascundă anumite lucruri pe telefon.

Ar putea intra în panică doar gândindu-se că poți bănui că îți ascunde ceva. Dacă cineva folosește telefonul cu bune intenții, nu ar avea niciun motiv să fie surprins sau chiar să se poarte nepotrivit cu partenerul atunci când se uită în telefonul lor. Reacția lor va fi una involuntară și automată, iar limbajul corpului va sugera că a fost prins.

2. Devine nervos atunci când aude numele acelei persoane

Dacă cealaltă persoană se află în viața partenerului tău sau o cunoști, partenerul tău ar putea fi tensionat atunci când aude numele acelei persoanei pronunțat de tine. Semnele de nervozitate includ vorbirea rapidă, atingerea brațelor cu grijă sau a zonei pieptului.

Cele mai citite articole

Limbajul corpului acționează în mod subconștient, iar cei mai mulți care înșală, simt dorința de a sta foarte aproape de acea persoană cu care te înșală. Spre exemplu, dacă partenerul tău te înșală cu o colegă de muncă, iar de fiecare dacă când sunt împreună stau foarte apropiați sau se ating, ar trebuie să știi că se întâmplă ceva.

3. Zâmbește atunci când se uită la telefon

Persoanele care înșală vor avea o strălucine în ochi și zâmbesc atunci când se uită la telefonul lor. Poate fi însă un lucru inofensiv, așa că nu începe imediat să faci presupuneri și să te gândești la ce este mai rău. Dacă partenerul tău scrie mesaje destul de des, dar zâmbește atunci când scrie acele mesaje, ar putea fi un semn care arată că se concentrează poate prea mult pe persoana cu care conversează.

4. Este închis față de tine

Dacă partenerul tău te înșală, cu siguranță se va închide față de tine. Unii chiar se simt prost pentru faptul că înșală sau chiar se pot îndrăgosti de acea persoană, lucru care îl va face să fie nefericit în preajma ta. Preferă să păstreze distanța față de tine, să nu te mai atingă și să zâmbească tot mai rar. Pot fi reticienți și față de alte probleme din căsnicie.

Citește și:
9 calități care îți vor confirma că el poate fi alesul

Text: Iulia Braslasu
Foto: Instagram.com/alex.galievsky

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/cum-stii-daca-partenerul-te-insala-in-functie-de-limbajul-corpului-618915/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si