Prima pagină » [Dă binele mai departe] Starbucks oferă gratuit în București cafea eroilor acestor zile

[Dă binele mai departe] Starbucks oferă gratuit în București cafea eroilor acestor zile

Autor: admin
0 comentarii

[Dă binele mai departe] Starbucks oferă gratuit în București cafea eroilor acestor zile

În această perioadă când fiecare gest contează, solidaritatea, responsabilitatea și grija pentru eroii noștri sunt esențiale. Starbucks susține în București eroii acestor zile – cadre medicale (medici, asistente și infirmiere), polițiști, pompieri, jandarmi, militari, aflați în prima linie, în contextul combaterii pandemiei de coronavirus – prin oferirea gratuită de cafea în cele 2 locații care funcționează în regim Take Away din București: Calea Victoriei nr.155, Sector 1 și Strada Mircea Vodă, nr.37A, Sectorul 3 (Day Tower), deschise zilnic în intervalul 8:00 – 16:00.

Clienții care vor să se bucure în continuare de băutura preferată și de gustările bine cunoscute, le pot comanda zilnic prin Glovo și Uber Eats în orașele București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași Brașov și Constanța. 

Cele mai citite articole

Echipa Starbucks salută eforturile și inițiativele tuturor celor care susțin demersurile autorităților și continuă să se implice în lupta împotriva pandemiei COVID-19, donând în cadrul Campaniei „Prețuiește viața’ cafea boabe și alte alimente pentru persoanele aflate în carantină. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/stiri-si-recomandari/da-binele-mai-departe-starbucks-ofera-gratuit-in-bucuresti-cafea-eroilor-acestor-zile-718866/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si