Prima pagină » Dacă bărbatul de care îți place are una dintre aceste 5 trăsături de caracter, relația este sortită eșecului!

Dacă bărbatul de care îți place are una dintre aceste 5 trăsături de caracter, relația este sortită eșecului!

Autor: admin
0 comentarii

Dacă bărbatul de care îți place are una dintre aceste 5 trăsături de caracter, relația este sortită eșecului!

Dragostea ne poate lua mințile și ne poate face orbi chiar și în fața semnelor mai mult decât evidente că o anume persoană nu este deloc potrvită pentru noi. Toxicitatea unor bărbați poate crea dependență, este adevărat, dar cheia este să observăm aceste semne nocive din timp și să nu le trecem cu vederea. Îți va fi mai bine singură, decât cu o persoană nepotrivită, asta este clar.

Dacă partenerul tău are una dintre aceste cinci trăsături de caracter, este cazul să te întrebi dacă el chiar merită efortul.

1. Este egocentric

Dacă te întrebi cum îți poți da seama dacă și partenerul tău este așa, cel mai simplu este să fii atentă la cum decurg conversațiile voastre. Dacă după nici cinci minute deja a întors dialogul și vorbește numai despre el și nevoile lui sau dacă îți reproșează mai mereu că nu te îngrijești de el, este foarte probabil să ai un narcisist lângă tine. Fugi cât mai departe de o astfel de persoană! Nu îți va aduce nimic bun, ba chiar se va folosi de tine constant pentru a-și satisface propriile dorințe.

2. Este puțin prea carismatic

Un alt semn îngrijorător, o caracteristică specifică unui player. Astfel de persoane știu să își joace cărțile ca să te ademenească înspre a crede că sunt bărbații ideali, dar asta este doar o păcăleală. Chiar o să cazi în plasa asta? Probabil te vede ca pe un trofeu, iar odată ce te va avea, va renunța la tine într-o clipită.

3. Este indiferent

Desigur, la început era foarte grijuliu cu nevoile tale, dar asta s-a pierdut undeva pe drum și nu, nu este din vina ta. El este probabil genul acela căruia nu îi pasă prea mult de nimic, nici măcar de el însuși. Chiar vrei un astfel de partener? Poate e foarte foc, dar caracterul lasă de dorit, iar chiar dacă vei arata splendid în pozele de Instagram alături de el, în viață vei avea nevoie de puțin mai mult decât o carcasă goală, știi ce spun? Meriți mai mult.

4. Nu te respectă, iar câteodată chiar te insultă

Cele mai citite articole

Chiar dacă insultele nu vin direct, asta nu înseamnă că nu trebuie să ai motive de supărare. Prietenii și familia ta probabil au observat deja că nu se comportă prea grijuliu cu tine. Dacă face lucruri precum să te sărute în public când tu i-ai spus clar că nu îți place asta sau dacă îți pune porecle și se amuză pe tema aceasta, chiar dacă știe că tu nu apreciezi astfel de glume, nu e deloc un semn bun. Nu e normal să te simți inconfortabil alături de el, așa că fă ceea ce e mai bine pentru tine și fugi cât mai departe.

5. Te manipulează

Chiar dacă vrei sau nu să recunoști, este adevărat, iar în adâncul sufletului știi și tu că ceva nu e ok. Te face să crezi că doar tu greșești în relație sau că mereu îi rănești sentimentele atât de fragile prin comportamentul tău „total neadecvat”? Nu trebuie să suferi în tăcere sau să înduri asta. Există un nume pentru astfel de perosane și anume MANIPULATORI. Nu mai încape loc de îndoială dacă el este sau nu potrivit pentru tine pentru că acum știi că trebuie să pui stop relației.

Lucrul esențial pe care nu trebuie să-l uiți este că ești importantă, iar nevoile și dorințele tale nu sunt exagerate, chiar deloc. Dacă bărbatul de lângă tine vrea să te schimbe sau te manipulează în a crede că faci ceva greșit, este timpul să oprești asta, oricât de mult ții la el. Meriți mai mult decât atât și vei găsi pe cineva care te va respecta și nu va încerca să te schimbe.

Citește și:
Secrete pe care partenerul tău nu ți le spune – și asta este OK

Text: Roxana Sayyad
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/daca-barbatul-de-care-iti-place-una-dintre-aceste-5-trasaturi-de-caracter-relatia-este-sortita-esecului-602603/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si