Prima pagină » Dacă partenerul tău are aceste 10 calități, atunci e iubitul ideal!

Dacă partenerul tău are aceste 10 calități, atunci e iubitul ideal!

Autor: admin
0 comentarii

Dacă partenerul tău are aceste 10 calități, atunci e iubitul ideal!

Sunt și anumite trăsături pe care toate ni le dorim. Poate fi vorba și de faptul că ne simțim confortabili cu un anumit tip de persoană, așa că mereu ne vom întoarce la acel gen. Însă, pentru o relație de lungă durată, e nevoie să ai o listă cu ceea ce îți dorești de la un partener.

Iată câteva trăsături la care ar trebui să fii atentă atunci când vine vorba de un partener:

1. Sinceritate

Sinceritatea este principala calitate care îi păstrează pe oameni într-o relație. Minciunile nevinovate sunt uneori uitate, dar o lipsă totală de încredere nu va duce la nimic bun. Dacă partenerul tău este sincer cu tine și nu simte nevoia de a-ți ascunde lucruri mereu, atunci ar trebui să-l păstrezi.

2. Încredere

Încrederea este, în mod clar, cea mai importantă atunci când vine vorba de o relație. Poate dura foarte mult până să ai încredere în cineva, poate chiar ani. Dar, în același timp, durează și foarte puțin pentru ca încrederea să dispară, iar de cele mai multe ori, este foarte greu să o recâștigi.

3. Grija

E mai ușor decât crezi să îți pese de oameni. Unii preferă chiar să fie mai reci pentru a nu se lăsa afectați de ceea ce se întâmplă în jur și mai ales să nu sufere. Daca partenerului tău îi pasă cu adevărat de tine, dar și de ceilalți din jur, indiferent de situație, atunci e clar că este de păstrat.

4. Înțelegere

Este foarte important să găsești o persoană cu care să fii pe aceeași lungime de undă. Poate fi partenerul perfect, însă, dacă nu te înțelege, iar asta joacă un rol destul de important pentru tine, poate fi semnul că nu ar trebui să stai lângă el.

5. Autentic

În zilele noastre, nimeni nu este un sfânt. Fiecare dintre noi are propria doză de pozitivitate și negativitate. Chiar dacă ești cu un partener mai negativist, însă nu se preface și știi mereu cum este el ca și persoană poate fi o opțiune mai benefică decât o persoană pozitivă, dar care îți ascunde lucruri. Măcar nu vei fi atât de surprinsă în relația pe care o ai.

6. Simțul umorului

Cele mai citite articole

Una dintre trăsăturile pe care toate le căutăm la un partener este simțul umorului. Este minunat să ai lângă tine un partener care te face mereu să râzi și să te simți bine. Asta nu înseamnă că nu trebuie să fie serios, ci doar să știe când să glumească și când să fie serios. Persoanele care te fac să râzi sunt cu adevărat atractive.

7. Instinctul patern

Oamenii întră într-o relație și pentru faptul că își doresc să își întemeieze o familie, iar ulterior să facă și copii. Nu doar că trebuie să fii cu un partener care este bun pentru tine, dar și un partener care ar putea fi un părinte bun pentru copilul tău.

8. Politețe

Doar pentru că te conduce acasă sau îți deschide ușa, asta nu înseamnă că nu te-ai descurca singură, ci doar arată doza de politețe pe care fiecare partener al tău ar trebui să o aibă.

9. Siguranță

Este important să fii cu cineva care este stabil, nu neapărat financiar, dar care să se descurce singur în orice situație. Partenerul tău ar trebui să fie de încredere în acest sens și să facă față, chiar și atunci când lucrurile nu merg chiar cum trebuie. Ar trebuie să fie o persoană pe care te poți baza, dar și el să se poată baza pe tine la rândul lui.

10. Egalitate

Dacă partenerul tău nu te tratează în mod egal, atunci nu ar trebui să rămâi cu el. Mai ales dacă îți dorești o relație de lungă durată, atunci acest lucru este extrem de important și esențial într-o relație. Nu este nimic greșit dacă îți dorești toate aceste lucruri de la partener, ci doar vrei ca relația să funcționeze și, în același timp, ești realistă.

Citește și:
3 lucruri esențiale care îți arată că e vorba de iubire adevărată

Text: Iulia Braslasu
Foto: Instagram.com/matt_coop

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/daca-partenerul-tau-are-aceste-10-calitati-atunci-e-iubitul-ideal-623981/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si