Prima pagină » Dacă tu crezi aceste 3 mituri despre relații, nu vei găsi dragostea adevărată

Dacă tu crezi aceste 3 mituri despre relații, nu vei găsi dragostea adevărată

Autor: admin
0 comentarii

Dacă tu crezi aceste 3 mituri despre relații, nu vei găsi dragostea adevărată

Este important să realizezi că aceste lucruri nu te vor ajuta să fii cu bărbatul pe care îl iubești și, mai ales nu vei reuși să fii fericită și împlinită. Tocmai de aceea, îți spunem ce nu ar trebui să mai crezi pentru a avea o relație sănătoasă.

1. Primești ceea ce aștepți

Sigur ai auzit și tu că atragi ceea ce gândești. Cu alte cuvinte, dacă vei fi o persoană pozitivă și vei avea mereu cuvinte bune pentru cei din jur, acest lucru se va întoarce în favoarea ta. Pe același principiu funcționează și karma, nu? Faci o faptă bună și ea va fi răsplătită. Ei bine, deși ne-am dori să ne înșelăm, acest lucru nu se aplică întotdeauna când vine vorba de relații, fie ele de prietenie sau de iubire. Mai mult, este complet greșit să gândești că dacă vei face totul pentru un bărbat, el va proceda la fel ca tine.

Probabil te-ai gândit până acum că pentru ca un bărbat să îți ofere afecțiune, trebuie să îi arăți tu mai multă sau să te implici mai mult. Să îi oferi mai multă iubire, cadouri, să îi gătești sau să faci tot ce îi place. Acest lucru este complet greșit și asta deoarece un partener nu se îndrăgostește de tine pentru lucrurile pe care i le oferi, mai ales dacă îi spui când faci un anumit sacrificiu pentru el.

Bărbații se îndrăgostesc atunci când simt că pot și vor să ofere totul unei femei. În mod evident, acest lucru necesită timp, însă trebuie să înțelegi că este important ca tu să te obișnuiești să primești ceea ce îți dorești și să existe un echilibru în relația voastră.

Un lucru pe care este bine să îl ții minte este faptul că atunci când un bărbat simte că este apreciat, el se va apropia de tine și nu vei simți tu că trebuie să îi oferi mai mult pentru ca el să se implice.

2. O relație exclusivă duce automat la căsătorie

Comediile romantice ar trebui să vină cu un ghid, deoarece s-a dezvoltat această idee greșită potrivit căreia o relație exclusivă duce automat și la căsătorie. Practic, cunoști un bărbat, vă potriviți, ajungeți să formați un cuplu și vă căsătoriți. Ei bine, acest scenariu poate fi adevărat în foarte multe cazuri, însă nu mereu.

Cele mai citite articole

Doar pentru că ai o relație mai serioasă, nu înseamnă că el te va cere în căsătorie și, totodată, nu înseamnă că el este sufletul tău pereche. Ce trebuie să faci în acest caz? Nimic. Ieși la întâlniri, cunoaște oameni noi și încearcă să te descoperi cu adevărat și pe tine.

În plus, amintește-ți că dacă el te vrea cu adevărat, acel final de poveste va avea loc, fără ca tu să depui efort pentru asta!

3. Dacă îi vei arăta unui bărbat ce simți cu adevărat îl vei alunga

Există o mulțime de lucruri care pot alunga un bărbat, (la fel cum și pe tine te pot face numeroase lucruri să îți pierzi interesul pentru un bărbat), însă să îi spui ce simți nu este unul dintre ele sau cel puțin nu ar trebui să fie.

Ce se întâmplă de fapt și ce a pornit probabil acest mit este faptul că bărbații detestă drama care ar putea urma după ce îi spui ce simți. Cel mai bine este să îi explici direct, simplu, într-un mod în care nu îl critici sau nu îl învinovățești, ce simți de fapt.

Acest lucru atât de simplu va funcționa perfect! De exemplu, dacă a întârziat, în loc să îi reproșezi asta, îi poți spune simplu că te deranjează ca cineva să nu respecte ora întâlnirii, mai ales dacă acest lucru s-a întâmplat de mai multe ori. În felul acesta îi arăți că ești dispusă să comunici, iar asta vă va ajuta în relație.

Citește și:
Dacă partenerul tău are aceste 10 calități, atunci e iubitul ideal!

Foto: Instagram (@negin_mirsalehi)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/daca-tu-crezi-aceste-3-mituri-despre-relatii-nu-vei-gasi-dragostea-adevarata-627760/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si