Prima pagină » De ce nu ar trebui să aștepti partenerul care să fie cu tine întreaga viață

De ce nu ar trebui să aștepti partenerul care să fie cu tine întreaga viață

Autor: admin
0 comentarii

De ce nu ar trebui să aștepti partenerul care să fie cu tine întreaga viață

Treptat am construit o noțiune de persoană care să fie cu noi pentru totdeauna. O persoană care să fie mai mult decât Alesul; persoana care ar merge prin foc pentru noi. Am presupus, poate, că vom întâlni persoana aceasta specială într-o cafenea sau la job, dar și că va cunoaște cuvintele potrivite cu care să ne cucerească.

Nu spunem că persoana visurilor tale nu există sau că nu vă veți întâlni în modul imaginat. Nu vrem să facem pe nimeni să se oprească din a-și căuta iubirea idealizată. Totuși, dacă petreci timpul în cafenele în speranța că o să întâlnești persoana aceea pe care o aștepți – articolul acesta este pentru tine.

Nu se rezumă la „pentru totdeauna”

Ori de câte ori începi o nouă, cu siguranță se găsesc persoane care să te întrebe dacă el este „alesul”.  Asta ar presupune că, atunci când cunoști persoana respectivă, acela este scopul final. Toate drumurile au dus la el sau la ea. Pentru unele dintre noi, a cunoaște iubirea supremă pare că ar valida tot ce a fost înainte, ar șterge toate căutările și ar face să dispară nevoia de a căuta orice altceva.

De fapt, întâlnirea care ți-a fost predestinată nu este punctul unde se oprește totul. Este punctul din care începe. O persoană „pentru totdeauna” este „pentru totdeauna” pentru că amândoi v-ați luat acest angajament. Dacă visezi la Alesul, visează tot drumul pe care acest lucru îl presupune, nu visa doar la momentul în care îl întâlnești.

2. „Pentru totdeauna” s-ar putea să nu se întâmple

Ne îndrăgostim de multe ori pe parcursul vieții. Simțim conexiuni pentru anumite persoane, conexiuni care durează doar zile sau săptămâni. Aceste conexiuni au, totuși o putere foarte mare. Nu le uiți niciodată.

Ce trebuie să conștientizezi este că persoana ta „pentru totdeauna” poate să nu fie permanentă. Dar acest lucru nu ar trebui să îți facă probleme, ar trebui să te bucure.

3. Deschide ochii și trăiește în prezent

Cele mai citite articole

Dacă stai cu ochii lipiți de ușa de la cafenea, nu vei avea ocazia să vezi băiatul drăguț din spatele barului. Îi va opri și pe ceilalți să îți prindă privirea. Atunci când ești atentă la prezent, fără să te uiți mereu la posibilitățile din viitor, vei vedea mai mult oportunitățile din jurul tău. Vei aprecia modurile diferite în care inima ta poate să bată.

Să trăiești în prezent este o metodă forte comună în multe tehnici de dezvoltare personală ce promovează reducerea stresului și promovarea conștientizării, precum meditația și respirația. Nu ai vrea să fii atentă și conștientă când întâlnești persoana pe care o vrei langă tine pentru totdeauna? Noi cu siguranță da.

4. Acea persoană te va iubi pentru că aveți același limbaj al dragostei

Limbajul iubirii ne-a fascinat mereu. Ca oameni, l-am studiat de secole întregi. Este un limbaj ce transcende granițele timpului și ascunde o infinitate de minuni. Dacă te deschizi la toate posibilitățile iubirii și îți explorezi toate colțurile inimii vei învăța mai mult despre modul tău personal în care iubești – totul din propria experiență. Această experiență poate fi neplăcută. Poate să pară altceva atunci când o experimentezi pentru prima dată. Poate fi dureroasă sau te poate face confuză.

Totuși, aceasta te va ajuta să înveți limbajul iubirii alături de persoana pe care o vei întâlni. Și persoana care va fi acolo, lângă tine, pentru totdeauna îți va mulțumi pentru asta. Veți putea comunica mult mai ușor și veți avea aceleași amintiri.

5. Persoana pe care o aștepți poate că nu te așteaptă pe tine

Ei bine, acest lucru poate fi la nivel subconștient. Dar ei fac tot ce fac și tu în acest moment: cu nerăbdare, se plimbă prin cafenele și biblioteci. Când vă veți întâlni, va fi pe măsura așteptărilor.

Citește și:
7 lucruri pe care nimeni nu ți le spune despre o relație de dragoste cu cel care îți este cel mai bun prieten

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/de-ce-nu-ar-trebui-sa-astepti-partenerul-care-sa-fie-cu-tine-intreaga-viata-658295/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si