Prima pagină » De ce pun unele persoane Beautyblender-ul în cuptorul cu microunde

De ce pun unele persoane Beautyblender-ul în cuptorul cu microunde

Autor: admin
0 comentarii
De ce pun unele persoane Beautyblender-ul în cuptorul cu microunde

Nici ție nu îți face plăcere să cureți Beautyblender-ul sau pensulele de machiaj, nu? Deși știm că pensulele și burețelul de machiaj trebuie să fie menținute curate, într-o condiție bună, nu este atât de plăcut să îți faci mereu timp pentru ele.

Din fericire, în cazul Beautyblender-ului este posibil să îți faci un nou prieten, cuptorul cu microunde. Dacă în cazul alimentelor ar fi bine să încerci să îl folosești cât mai puțin, se pare că pentru acest burețel razele microunde fac minuni, eliminând toate bacteriile.

Tot ce ai de făcut pentru a obține un burețel curat, aproape nou este să îl pui într-un vas cu apă și apoi pune-l în cuptorul cu microunde timp de 1 minut. Apoi, scoate vasul din cuptor și lasă-l la răcit. Ai grijă să nu atingi Beautyblender-ul înainte ca apa să se răcească. O mulțime de persoane au povestit pe Twitter cum s-au ars din cauza faptului că n-au mai așteptat și au stors burețelul înainte ca apa să se răcească, așa că n-ai vrea să fii și tu în această situație.

Rezultatele te vor uimi și pe tine și nu uita că astfel distrugi bacteriile complet, fiind se pare cel mai eficient mod de a curața acest burețel.

Citește și:
Lucruri pe care nu știai că le poți face cu ajutorul unui BeautyBlender

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/de-ce-pun-unele-persoane-beautyblender-ul-cuptorul-cu-microunde-593126/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si