Prima pagină » De ce să alegi o geacă de piele?

De ce să alegi o geacă de piele?

Autor: admin
0 comentarii

Gecile din piele naturală au fost dintotdeauna cele mai potrivite pentru ținutele casual și nu numai. Au un aspect elegant, o rezistență deosebită și pot fi purtate multă vreme fără a-și pierde din valoare. Drept urmare, designerii sunt de părere că oricine ar trebuie să aibă cel puțin o astfel de piesă vestimentară în garderobă.

Dacă îți surâde ideea de a achiziționa o jachetă piele damă sau o jachetă piele bărbați, trebuie să știi că nu există termen de comparație privind calitatea între o geacă de piele naturală și una confecționată din material ecologic. Durabilitatea gecilor din piele naturală este net superioară. Însă, nu sunt de evitat nici celelalte beneficii pe care acestea le au.

Calitatea unei geci de piele

O jachetă piele bărbați sau damă este atât de rezistentă, încât poate fi purtată chiar toată viața. Pielea naturală este un material rezistent, iar dacă se întreține corespunzător poate să arate impecabil chiar și odată cu trecerea anilor.

Versatilitatea

Jachetele de piele sunt suficient de versatile încât să poate fi incluse în numeroase ținute. Se potrivesc asortate cu articole de îmbrăcăminte elegante, casual, street sau chiar în combinație cu piese sport. Nu e de mirare faptul că multe persoane aleg să combine hanoracul oversize cu o jachetă piele damă sau bărbați!

Confortul

Pielea naturală este unul dintre cele mai confortabile materiale. Nu provoacă alergii sau iritații, asigură confortul termic necesar și se așază atât de bine pe corp încât nu deranjează deloc.

Aspectul

Cele mai citite articole

Articolele din piele naturală au un aspect elegant, care se păstrează chiar foarte bine în timp dacă sunt păstrate în condiții optime. Mai mult de atât, există o gamă destul de largă de jachete piele damă și jachete piele bărbați. Diferite modele, culori și texturi, care pot satisface cu brio chiar și preferințele celor mai pretențioși.

Cum îngrijești o geacă de piele ca să te țină mai mult 

Gecile din piele naturală se întrețin destul de ușor. Când se murdăresc, în cele mai multe dintre situații se pot curăța simplu, cu ajutorul unei lavete umezite. Urmele de praf sau murdărie se îndepărtează ușor și nu degradează materialul.

Pentru a fi păstrate cât mai optim, se recomandă utilizarea sacilor din bumbac și depozitarea în dulapuri ferite de sursele de căldură directe.

Un aspect destul de important este faptul că jachetele de piele se pot recondiționa. Pentru a preveni uscarea pielii, se recomandă întreținerea cu ajutorul unor produse adecvate. Acestea sunt capabile să hidrateze pielea, să îi mențină luciul natural și să o mențină moale. Condiționarea este un pas destul de important în modul de întreținere. Dacă nu se ține cont de acest aspect, hainele de piele se vor degrada mai repede.

Deși prețurile jachetelor de piele sunt mai mari decât ale celor din material sintetic, trebuie privite mai mult precum o investiție. Putând fi purtate atât de mult timp, raportul preț-calitate-utilizare este de departe cel mai bun. Având atât de multe avantaje, jachetele de piele ar trebui să fie printre primele opțiuni atunci când se dorește achiziționarea unei geci noi.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si