Prima pagină » Elle on TV – 19 mai, de la 14:30

Elle on TV – 19 mai, de la 14:30

Autor: admin
0 comentarii

Elle on TV – 19 mai, de la 14:30

În cadrul primei rubrici, adică „Operațiunea dulapul’, Domnica Mărgescu a fost în vizită la Deea Codrea, o vedetă a Instagramului din România. Deea este unul dintre cei mai activi bloggeri de modă din România, iar asta se reflectă în stilul ei versatil și în ușurința cu care abordează cele mai inedite combinații vestimentare.

Apoi, la „ELLE nu tace’, vei urmări un material despre educația sexuală. Tot mai multe voci, atât din rândul organizațiilor non-guvernamentale, cât și din rândurile adolescenților și părinților susțin necesitatea introducerii orelor de educație sexuală în școli. Pentru că statisticile sunt destul de pesimiste: suntem pe primul loc din Uniunea Europeană în topul mamelor minore, iar România ocupă primul loc în Europa la mortalitatea maternă. Echipa ELLE a stat de vorbă cu Daniela Drăghici, activistă pentru educația privind sexualitatea.

Revenind la fashion, redacția ELLE deja se pregătește de vară, printr-o vizită în diverse magazine de modă și atelierele designerilor autohtoni, în căutarea celor mai inedite piese. Așa că, la rubrica „ELLE mixează’, veți vedea o piesă care poate fi dragoste la prima vedere sau, cum ar spune Domnica Mărgescu și Cristina Crăciun, dragoste la prima purtare. Dacă v-am stârnit curiozitatea, vă spunem că este o rochie lejeră din in, în culoarea untului, aparținând designerului Lucian Rusu. În timp ce Domnica a optat pentru un styling minimalist, Cristina a ales să suprapună rochia din in peste o pereche de pantaloni. Sigur vei fi cucerită de ambele variante!

Cele mai citite articole

Prezentările de pe catwalk sunt o adevărată sursă de inspirație, nu numai din punct de vedere vestimentar, ci și al machiajului. Dacă râvneai la o apariție de podium și te gândeai că e imposibil de reprodus, ei bine, acum ti se va arata cum să realizezi chiar tu acel machiaj. Si cine e mai potrivit pentru a ne învăța aceste trucuri decât Cristian Bucă, un make-up artist cu o vastă experiență și multe colaborări cu publicații de prestigiu?

Stai cu ochii pe ELLE on TV și află noutățile sexy stylish spirited prezentate în universul ELLE, – unul dedicat modei, frumuseții, educației și culturii vizuale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/elle-tv-19-mai-de-la-1430-660879/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si