Prima pagină » Feliatoare de mezeluri profesionale pentru creșterea productivității în muncă

Feliatoare de mezeluri profesionale pentru creșterea productivității în muncă

Autor: admin
0 comentarii

Mai ales în unitățile fast food, dar și în bucătăriile restaurantelor obișnuite este absolută nevoie de feliatoare mezeluri profesionale.

Mai există încă locuri unde tăierea diverselor preparate din carne  în felii se face manual, cu ajutorul unor cuțite, fie ele și electrice. Acest procedeu este unul extrem de laborios, care solicită mult timp, dexteritate și atenție.

Lucrați în industria de catering, de distribuție a produselor alimentare? Un feliator de mezeluri în scopuri comerciale este cu siguranță alegerea potrivită pentru orice agent economic din domeniu, care dorește să accelereze procesul de tăiere.

Posibilitatea de a felia frumos cantități mari de alimente, cu precizie matematică, face ca această mașină profesională horeca să fie necesară pentru oricine dorește să combine calitatea și eficiența activității, eliminând pierderile, indiferent de frecvența utilizării unui astfel de echipament. Cu atât mai mult într-un supermarket, la raionul de produse din carne, un asemenea dispozitiv automat este un must have.

Feliatoarele oferite spre comercializare de către TC Romania Crown Cool sunt ideale pentru o muncă fără întreruperi, deoarece sunt create special pentru a funcționa în diferite sectoare ale alimentației publice, reducând pierderea de materie primă și scurtând timpul de lucru în care se execută operațiunea de feliere.

Feliatoarele pentru mezeluri și/sau carne sunt proiectate  ca să fie stabile și durabile. Ele reprezintă dotări perfecte atât pentru centrele comerciale mici și mari, dar și pentru măcelăriile specializate.

Caracteristicile unui feliator profesional de mezeluri pot varia în funcție de tipul de utilizare atribuit:

1. Înclinarea lamei

Unghiul de înclinație al lamei este foarte important pentru un feliator profesional, deoarece poziționarea la un anumit număr de grade poate schimba complet tipul de tăiere.

În plus, dacă lama de feliere este înclinată, alimentele vor cădea automat datorită gravității, iar dacă lama este perfect verticală, operatorul ce folosește echipamentul de feliere va trebui să deplaseze manual bucățile rezultate.

2. Dimensiunea lamei

Există atât feliatoare de mezeluri universale, dar și unele specializate, care au o dimensiune a lamei ce se potrivește strict categorie de produse care trebuie să fie tăiate. Dimensiunea lamei este direct proporțională cu dimensiunea alimentelor per felie.

3. Transmisia

În comerț există dispozitive feliatoare pe bază de curele, mai versatile și mai economice. Totuși, acele echipamente profesionale cu transmisie cu angrenaj oferă performanțe de cea mai bună calitate, fiind mai potrivite pentru lucrări grele și de lungă durată. Zgomotul redus al transmisiei este o altă trăsătură care trebuie luată în considerare atunci când cumpărați un feliator electric. Un bun feliator utilizat pentru scopuri comerciale într-un supermarket, spre exemplu, trebuie să fie și silențios, pentru a nu deranja auditiv clienții, nu doar să prezinte un randament mare în funcționare.

Chiar și operația de tăiere în felii a mezelurilor cu aparate comerciale poate fi periculoasă dacă se face fără echipamentele de lucru profesionale, corect alese.

Toate feliatoarele comerciale de la TC Romania Crown Cool respectă parametrii de siguranță impuși de reglementările europene în vigoare, și sunt construite din materiale anticorozive, pentru a se preveni deteriorarea pieselor și pentru a se elimina pericolul apariției mucegaiurilor și a bacteriilor.

Puteți alege de la TC Romania Crown Cool pentru bucătării profesionale, unități fast food și magazine alimentare feliatoarele potrivite cu ajutorul filtrelor de selecție de pe site-ul de prezentare al companiei distribuitoare amintite.

Se pot alege ușor produsele dorite după dimensiunile echipamentului (înălțime, adâncime, lățime), inclusiv după puterea măsurată în W și kW.

Găsiți în oferta generoasă de feliatoare a TC Romania Crown Cool:

– feliatoare pentru mezeluri profesionale;

– feliatoare mezeluri și carne;

– feliatoare pentru mezeluri, carne cu os și carne congelată.

După ce ați încercat confortul unui feliator profesional de ultimă generație, categoric nu veți mai putea ca să lucrați fără el.

Găsiți cea mai potrivită mașină de feliat mezeluri și/sau carne  pentru uzul dvs. comercial între toate echipamentele de la TC Romania Crown Cool. Aveți nevoie de mai multe informații despre aceste produse? Consultanții companiei vor răspunde prompt solicitărilor dvs.!

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si