Prima pagină » Femeile cu aceste 7 trăsături de personalitate știu cum să fie cu adevărat fericite

Femeile cu aceste 7 trăsături de personalitate știu cum să fie cu adevărat fericite

Autor: admin
0 comentarii

Femeile cu aceste 7 trăsături de personalitate știu cum să fie cu adevărat fericite

De când am făcut această schimbare în modul meu de gândire, oamenii au început să mă întrebe cum să fie fericiți – cum să fie fericiți singuri, cu persoana lor, sau în viață, în general – indiferent de ce se întâmplă în viețile și în relațiile lor.

Este o întrebare validă. Există câteva trăsături de personalitate pe care femeile ar trebui să le caute în interiorul lor dacă vor să învețe cum să fie fericite.

În trecut nu prea înțelegeam cum să fiu fericită și nu înțelegeam procesul de căutare a fericirii.
Acum, indiferent de ce se întâmplă în viața mea personală sau profesională, decizia mea de a-mi iubi viața a modificat fiecare aspect al modului în care trăiesc, și o poți face și tu.

Dacă vrei să fii mai fericită fără să uiți cum să fii tu însăți, lucrează la aceste 7 trăsături de personalitate regăsite în psihicul feminin pentru a te simți mai fericită, indiferent de situație.

1. Optimismul

Există o anumită putere în luarea deciziei de a fi o persoană mai fericită, și acest lucru este cheia pentru o viață mai fericită, pe care să o iubești. Poate că ți se pare absurd faptul că fericirea ta depinde de alegerea de a-ți iubi viața. Poate crezi că este ceva ușor de zis, greu de făcut. Sunt de acord că, din exterior, poate să pară ușor, dar uneori chiar este. În majoritatea timpului poate că nu e asa.

Anul trecut, bunicii mei au murit și a fost dificil să mă lupt cu durerea și oboseala. Nu am vorbit mult despre asta, dar m-am luptat în fiecare zi cu tristețea și am reușit să găsesc fericirea treptat. Dacă vrei cu adevărat să îți iubești viața, trebuie să decizi că vrei asta. Nu e mereu ușor, dar nici viața nu este ușoară. Deși poate să fie o provocare, merită efortul.

Să decizi că îți iubești viața înseamnă să renunți la limitele care te opresc să faci asta. Nu te mai victimiza, nu te mai plânge și caută lucruri de care te poți bucura. Trebuie să nu mai aștepti să se întample lucruri pozitive și să nu te mai gândești că fericirea este făcută pentru oameni care sunt mai norocoși decât tine. Trebuie să accepți că meriți să fii fericită și să ai o viață pe care să o iubești.

2.Acceptarea

Practicarea acceptării transformă modul în care te simți în legătură cu situația în care te afli, în orice moment al vieții. Te ajută să îmbrățișezi ceea ce ești și să te bucuri de asta. Acest lucru cere capacitatea de a te uita în oglindă și de a te vedea pentru ceea ce ești cu adevărat. Trebuie să ai suficientă compasiune pentru tine, să te iubești în ciuda punctelor slabe și a problemelor pe care le ai.

3.Curajul

Când faci față încercărilor, este ușor să cazi pradă fricii, mai ales dacă ai tendința să îți faci multe griji. În loc să lași frica să pună stăpânire pe tine, cel mai bine este să începi să scrii. Scrie o listă mare de fapte ce te înfricoșază.

Poți să fii conștientă de cum te fac aceste lucruri să te simți, dar nu te lăsa pradă emoției. În loc să lași partea negativă să se instaureze în viața ta, analizează situația fără să cauți vinovați, pentru a înțelege ce se întâmplă.

4.Golește-ți mintea

Cele mai citite articole

Când întrebi pe cineva cum să fii fericit și să îți iubești viața indiferent de situație ar trebui să te gândești la răspunsul tău la întrebările:

  • Ce vreau de la viață?
  • Cum arată fericirea pentru mine?
  • Care sunt cele mai mari visuri ale mele?
  • Cum m-aș simți dacă mi-aș iubi viața?
  • Pot să îmi descriu ziua ideală?

Examinează viziunile pe care le ai asupra vieții tale și planurile prin care le poți adeveri. Dacă ești clară în privința viziunii pe care o ai asupra vieții, poți să îți aliniezi dorințele. Atunci când vor apărea provocări, îți va fi mult mai ușor să continui cu viziunea ta pozitivă și să îți creezi un plan.

5.Fii atentă

Viața este o călătorie. Pe parcurs vei avea parte de momente atât pozitive, cât și negative. Să îți iubești viața este mult mai ușor atunci când te concentrezi pe partea pozitivă. Știu că este mai ușor de zis decât de făcut, deoarece oamenii sunt făcuți să vadă mai mult partea negativă a lucrurilor. Dacă te gândești doar la părțile rele și le accentuezi, vei înrăutăți lucrurile.

Oprește-te, respiră și fii atentă la prezent. Bucură-te de un moment de fericire. Dacă ești atentă la ceea ce se întâmplă în jurul tău vei putea să te bucuri de cana de cafea și vei observa frumusețea din florile de pe masă. Invitația de a găsi perfecțiunea în fiecare moment, indiferent de cât de grea este ziua ta, te va face să iubești mai mult viața.

6. Dedicarea

Vei avea perioade în care totul va părea perfect. Îți vei iubi jobul, viața personală va decurge cum îți dorești. În momente ca astea, este ușor să spui că iubești viața ta și că lucrurile sunt bune.
Inevitabil, ceva va distruge armonia.

Uneori pot să apară mici impedimente: nu îți găsești cheile, îți spargi cana preferată, ți se strică fermoarul de la rochia pe care voiai să o porți la un eveniment. Aceste mici lucruri te pot face să te gândești că nimic bun nu ți se întâmplă. Alteori, probleme majore pot să apară. Prietenul tău cel mai bun a fost diagnosticat cu cancer. Unul din părinții tăi moare. Ai căzut și ți-ai rupt mâna. Inima ta poate fi frântă.

În momente de genul acesta, tot discursul tău despre iubirea pe care o ai pentru viața ta pare să fie în van. Nu contează ce îți strică starea, important este să îți amintești că trebuie să continui cu exercițiul tău – să continui să vrei să îți iubești viața.

7.Determinarea

Aceasta este viața care ți-a fost dată. Meriți să o iubești și trebuie să fii determinată să faci asta. Viața nu o să fie niciodată perfectă, indiferent de cine ești, dar nu înseamnă că nu meriți efortul și munca ta.

Fii determinată și amintește-ți că ai ales să te iubești pe tine și să iubești viața așa cum este ea. Poți găsi frumusețea în viață, indiferent de cât de grele sunt unele zile, săptămâni, luni sau chiar ani.

Citește și:
Lucrurile pe care femeile le detestă la bărbații cu care se întâlnesc

Text: Bianca Margarit
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/femeile-cu-aceste-7-trasaturi-de-personalitate-stiu-cum-sa-fie-cu-adevarat-fericite-639445/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si