Prima pagină » Gesturi pe care doar persoana care te iubește cu adevărat o să le facă pentru tine

Gesturi pe care doar persoana care te iubește cu adevărat o să le facă pentru tine

Autor: admin
0 comentarii

Gesturi pe care doar persoana care te iubește cu adevărat o să le facă pentru tine

Iată mai jos o lista cu 8 gesturi mici prin care cel pe care îl iubim ne arată că sentimentul este reciproc.

1. Nu te face să te simți niciodată vinovată de faptul că îți exprimi sentimentele

Nu o să se supere niciodată dacă devii geloasă pe noua lui colegă de birou. Nu o să-ți reproșeze că îți faci singură scenarii, ci o să prefere să discute despre ceea ce se întâmplă în relația de cuplu. Nu o să-ți dea niciodată senzația că ești imatură și că interpretezi tot, o să fie dispus să lămurească orice neînțelegere.

2. O să te asculte vorbind despre orice

Așa cum bărbaților nu le plac prea mult discuțiile despre perioadele menstruale sau crampe abdominale, așa nici noi nu suntem fanele meciurilor de fotbal sau ale ultimelor modele de mașini apărute pe piață. Însă persoană potrivită nu va avea o problema în a asculta tot ce avem de povestit. O să fie interesată de cum a fost ziua noastră și mai ales o să încerce să o facă mai bună. Nu uita să faci același lucru la rândul tău. Relațiile de durată se bazează pe reciprocitate.

3. Te va surprinde cu gesturi romantice

O să îți pregătească și cafeaua dimineața, atunci când ești pe grabă. Îți va trimite mesaje de noapte bună. Îți va cumpăra ciocolata ta preferată în drum spre casă, deoarece gândul lui a fost la tine toată ziua. Va profita de orice ocazie ca să îți arate cât de mult te apreciază și te iubește.

4. Te va pune mereu pe primul loc

Vei fi mereu prioritatea lui și mereu își va arăta interesul față de sentimentele tale și de starea ta. Așa că, dacă îi vei spune că ceva te deranjează, se va asigura că lucrurile nu vor rămâne așa. Va face tot ce ține de el pentru a fi liniștită și pentru a-ți inspira încredere.

5. Nu va aduce în discuție greșelile din trecut

Cele mai citite articole

Nu se va folosi de greșelile din trecut drept argumente în certurile dintre voi. Nu va da vina pe tine și nu va ține cont de cum a fost până acum. Va ierta cu ușurință deoarece a fi cu tine este mai important decât a avea dreptate într-o discuție.

6. Va fi prezent la toate întâlnirile de familie

Nu va avea o problemă să meargă cu tine și familia ta la prânz. Va merge la aniversarea nunții bunicilor tăi. Va face efortul de a fi alături de oamenii pe care ii iubești. Se va juca cu nepoții tăi și se va bucura să facă parte din familia ta.

7. Te va face să te simți că ești de ajuns

Compania lui o să te facă să te simți că ești cea mai frumoasă și specială persoană din lume, deși e dimineață și abia te-ai trezit cu părul în toate direcțiile. Când vei fi cu ei nu o să simți deloc nevoia de a schimba ceva la tine. Vei simți cât te iubește și asta o să fie tot ce contează.

8. Se va asigura că eșți mulțumită atât pe plan sentimental, cât și psihic

Persoană potrivită pentru tine o să încerce întotdeauna să pună pe primul loc plăcerea ta și abia apoi pe a lui. O să își dorească să te stimuleze atât intelectual, cât și fizic precum și psihic cu fiecare ocazie, deoarece te iubește și își dorește să știi mereu că ești importantă și apreciată.

Citește și:
5 calități importante (la care nu te-ai gândit) pe care ar trebui să le aibă persoana iubită

Text: Ruxandra Banica
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/gesturi-pe-care-doar-persoana-care-te-iubeste-cu-adevarat-o-sa-le-faca-pentru-tine-667239/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si