Prima pagină » God Is A Woman și nu, nu e Ariana. E Cher! (de Corina Bud)

God Is A Woman și nu, nu e Ariana. E Cher! (de Corina Bud)

Autor: admin
0 comentarii

God Is A Woman și nu, nu e Ariana. E Cher! (de Corina Bud)

God Is A Woman și nu, nu e Ariana. E Cher! (de Corina Bud)

Ani la rândul i s-a reproșat că alegerile ei muzicale (cel puțin la începutul carierei, când asculta orbește de Sonny Bono sau David Geffen) erau doar rețete de succes propuse de producătorii ei, că versurile nu sunt poezie cu adâncime sau, dimpotrivă, înălțime’, că e prea pop. Ei, aș!

Uitați-vă la femeia asta și la outfit-urile ei care au făcut, fără vorbe mari, istorie în showbiz, gândiți-va la vocea ei joasă, profundă, la curajul ei de a vorbi puternic despre drepturile LGBT, feminism, egalitate de gen. Mai vedeți o dată Moonstruck, Silkwood sau Vrăjitoarele din Eastwick și spuneți-mi… Nu e absolut de vis?

Pentru sceptici, las mai jos 4 chestiuni cheristice’ la care visează orice artist pop…

1.

A fost artist de show TV mult înainte ca toți să visam la scaun în juriu, în formate de 2018. Variete-ul ei a fost major’ în anii 70, iar rochiile, cupletele și coregrafiile ei de atunci sunt absolut neegalate și azi, jumătate de secol mai târziu.

2.

A bătut-o pe Barbie! Yep. Păpușă Cher lansată pe piață în 1976 a bătut-o la vânzări pe surata ei cu proporții imposibile. Beat this, dacă puteți!

Cele mai citite articole

3.

Se spune că e artistul care a cântat cele mai multe stiluri cu putință și toate cu succes de public: a început cu folk, au urmat pop, country, disco, rock, dance. La 52 de ani a lansat Believe și a fost cea mai oldie but goldie artista cu No. 1 în Billboard.

4.

Și rochia asta de la Oscarurile din 1988. Rihanna who?
Atât!

Citește și:
Coperte de albume care mă fac să visez (de Corina Bud)

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/god-woman-si-nu-nu-e-ariana-e-cher-de-corina-bud-624199/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si