Prima pagină » Ia-ți zborul cu 15% mai ieftin, acum cu TAP Air Portugal

Ia-ți zborul cu 15% mai ieftin, acum cu TAP Air Portugal

Autor: admin
0 comentarii

Ia-ți zborul cu 15% mai ieftin, acum cu TAP Air Portugal

Ia-ți zborul cu 15% mai ieftin, acum cu TAP Air Portugal

Mintea îți fuge deja la următoarea escapadă ce te face să visezi cu ochii deschiși? Pentru absolut toți care resimt un dor de ducă în această toamnă, TAP Air Portugal oferă în perioada 17 septembrie – 1 octombrie 2018 reduceri de 15% la orice bilet de avion achiziționat pe flytap.com, cu plecare din București, în baza codului promoțional TAP8PROMO18, ce necesită specificat în momentul rezervării.

Cu Lisabona ca destinație finală sau ca punct nodal către alte orașe din Europa, Africa, America de Nord și America de Sud, orice călătorie te pregătești să faci începând cu data de 1 noiembrie 2018 și până pe 1 iunie 2019 este acum mai ieftină cu 15% din prețul de bază, exceptând tarifele tip discount oferite deja de compania aviatică pe site-ul său flytap.com.

În acest interval, boema capitala portugheză este accesibilă cu plecare din București de la numai 144 euro, iar Madeira, insula muntoasă cu plaje la Atlantic, aflată în vecinătatea Portugaliei, de la 226 euro. Un bilet către etern însoritul Cap Verde pornește de la 468 euro, cel către coloratul Maroc de la 244 euro, cel către îndepărtatele Statele Unite și Canada de la 463 euro, iar cel către exotica Brazilie de la 514 euro.

Pe aripile inovației

Dar nu doar costurile din oferta companiei naționale portugheze sunt atractive, ci și aeronavele cu care se efectuează zborurile. Cu prețuri ce intră lejer la concurență cu categoria celor low-cost, TAP Air Portugal beneficiază de o flotă premium, înnoită în acest an cu două aeronave tip Airbus A321neo, disponibile pe destinațiile din Europa și Africa. Pentru cursele transoceanice, compania a integrat deja în flotă modelul nou lansat A330neo, o investiție în materie de tehnologie și design care susține valul inovativ adoptat recent de TAP. În calitate de membru al Star Alliance și transportator a 14 milioane de pasageri doar în cursul anului trecut, TAP are ca furnizor de aparate de zbor compania Airbus din Hamburg, Germania, de la care va achiziționa nu mai puțin de 53 de aeronave de generație modernă în următoarea perioadă.

Cele mai citite articole

Până în 2025, compania națională portugheză va beneficia de 71 de avioane noi, dedicată fiind să asigure pasagerilor cele mai bune și sigure condiții de zbor și să reducă, în același timp, consumul de combustibil și amprenta de carbon cu aproximativ 15%.

Cu lumea la picioare

Fie că dorești să pleci pentru un weekend spontan prin Europa, într-o vacanță mult așteptată undeva departe sau într-o scurtă călătorie de afaceri, TAP Air Portugal ajunge în peste 85 de destinații din toată lumea via Lisabona, cu Tel Aviv, Basel și Dublin pe lista noutăților pentru 2019. Iar partea și mai bună e că poți petrece până la cinci nopți consecutive în capitala portugheză – bucurându-te de stilul relaxat al orașului și de împrejurimile sale pitorești cu ocean, munte și climă blândă –, și apoi să-ți continui călătoria către destinația finală, fără absolut niciun cost suplimentar al biletului de avion. Accesând opțiunea Stopover de pe flytap.com, ai la dispoziție o serie de tururi și activități – excursie la Porto cu degustare de vinuri, de exemplu – pe care le poți rezerva cu discount, în calitate de client TAP Air Portugal.

Și judecând după ceea ce spune CNN – „Plină de atmosferă, farmec, mâncare excelentă și viață de noapte, Lisabona merită titlul de cea mai cool capitală a Europei’ – o escapadă acolo e cu siguranță cea mai bună și ieftină idee când zbori cu TAP.

www.flytap.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/turism/ia-ti-zborul-cu-15-mai-ieftin-acum-cu-tap-air-portugal-621162/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si