Prima pagină » Inchirieri auto Bucuresti in scopuri turistice

Inchirieri auto Bucuresti in scopuri turistice

Autor: admin
0 comentarii

Din ce in ce mai multi posesori ai unei masini sau ai unui permis de conducere decid sa isi inchirieze o masina pentru a pleca in vacanta sau in concediu. Fie ca au masina in service sau au doar carnet de sofer, insa nu sunt fericitii posesori ai unui autoturism, atunci cand pleaca in vacanta oamenii nu vor sa depinda de mijloacele de transport in comun.

Atat orarul acestora cat si conditiile de circulatie nu sunt atu-uri de care sa se poata bucura cineva. Pentru astfel de cazuri sunt disponibile serviciile de inchirieri auto Bucuresti adresate celor care doresc sa scape de griji in concediu. Fie ca aleg sa viziteze capitala si doresc sa isi inchirieze o masina sau sa plece in tara fara a depinde de programul trenurilor, autobuzelor sau maxi-taxi-urilor, aceste servicii sunt ideale din mai multe motive, care vor fi expuse in cele ce urmeaza.

Lejeritate in a conduce in concediu

Concediile presupun timp pentru relaxare, pentru a vizita locuri noi si frumoase, pentru a face o bucurie celor dragi si de a petrece timp de calitate in familie sau alaturi de prieteni. Insa toate aceste avantaje, alaturi de comoditatea de a sta in propria masina inchiriata fara a fi nevoit sa suporte mirosuri neplacute, aglomeratie, sau fara a pierde mijlocul de transport din cauza programului incarcat, plus posibilitatea de a face propriul program de vacanta si de vizita a obiectivelor turistice sunt doar cateva dintre avantajele pe care le ofera serviciile de inchirieri auto Bucuresti.

Kilometri nelimitati, oferta bogata la masini

Sunt persoane care pleaca in vacanta la munte si au nevoie de o masina 4×4 sau pe masura locurilor pe care urmeaza sa le viziteze. Sunt si persoane care prefera sa faca un mini city-break in tara si sa viziteze unul sau mai multe orase in scurta vacanta sau in concediu. Important este ca serviciile de inchirieri sa includa kilometri nelimitati, asigurarea RCA si CASCO platite, Rovinieta si posibilitatea de a chema specialistii in tractari auto ori de cate ori exista o problema. Parcul auto este foarte variat iar masinile sunt foarte bine intretinute.

Preturi accesibile, inchirieri online si plata la preluare

Masinile inchiriate au preturi accesibile, in functie de model si de marca, insa cel mai important este faptul ca potentialii clienti si clientii nu trebuie sa plateasca nimic online, ci doar la preluarea autoturismului. Nici nu se poate vorbi de costuri ascunse, de o rezervare dificila sau de imposibilitatea de a avea masina mult dorita in timp util.

Ceea ce inseamna ca serviciile de inchirieri masini Bucuresti in scopuri turistice sunt foarte bine aspectate si apreciate de clientii din capitala si din intreaga tara care doresc sa isi petreaca o vacanta de vis fara a tine cont de programul mijloacelor de transport in comun si fara a se teme ca vor gasi inchis la un anumit muzeu sau casa memoriala din aceasta cauza.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si