Prima pagină » Inele de logodna pentru bărbați

Inele de logodna pentru bărbați

Autor: admin
0 comentarii

Când vorbim de inele de logodnă cu siguranță ne gândim mai degrabă la o domnișoară emoționată care primește din partea iubitului ei un inel prețios care are în centru un diamant strălucitor, dacă este posibil cât mai mare posibil.

Spre deosebire de verighete, cel puțin la noi în țară, nu prea se obișnuiește ca și bărbații să poarte inele de logodnă, chiar dacă ele sunt simbolul alianței dintre două suflete și a promisiunii că se vor uni după o perioadă și în fața Divinității.

În Occident încep să se poarte tot mai des aceste bijuterii și de către bărbați, de aceea și ofertele bijutierilor pentru aceștia sunt tot mai numeroase în ultima vreme.

Criterii de alegere a unui inel de logodnă pentru un bărbat

Decizia de achiziție a unui inel de logodnă bărbătesc se ia bineînțeles după ce se stabilește bugetul de care cumpărătorul dispune.

Odată stabilită o limită superioară de preț până la care se poate merge în materie de achiziționare a unui inel de acest gen, este mai ușor ca să se aleagă un model sau să se realizeze o bijuterie specială de logodnă pe comandă care să fie în consens cu dorința aceluia ce îl va purta.

Există numeroase site-uri ale unor magazine de bijuterii celebre de unde se pot comanda inelele favorite, dar cel mai indicat este, dacă și bugetul este îndestulător, ca decizia de cumpărare să se ia după ce se merge concret și se discută face to face cu un bijutier priceput.

La mare modă sunt acum inele de logodnă personalizate, de aceea, chiar dacă inelul de logodnă pentru un bărbat nu va fi atât de împodobit cu diamante sau alte pietre prețioase ori semiprețioase ca unul pentru o domnișoară suavă, ar trebui să existe măcar unul sau două elemente comune ale celor două inele: al lui și al ei.

Stilul inelului de logodnă are și el un mare rol în achiziție chiar și în cazul unuia bărbătesc, de aceea el trebuie să fie concordanță cu vestimentația existentă în garderoba domnului în cauză, cu obiceiurile lui de zi cu zi, dar și cu preferințele pur personale în materie de bijuterii.

De regulă, un inel de logodnă bărbătesc poate să fie realizat sub forma unei verigi simple din aur alb și să aibă un interior din aur galben de 18 karate, cu o margine rotunjită pentru un confort mai bun la purtare.

Acei domni care își doresc ca inelul de logodnă pe care îl vor purta să includă și pietre prețioase pot opta pentru un inel din aur alb sub forma unei verigi late, care să aibă un rând vertical de mici safire albastre.

Amatorii de diamante pot să își comandă inele de logodnă sub forma unei verigi mai late și care să aibă la marginea inferioară și superioară câte un rând de diamante micuțe sub forma a două centuri subțiri, neostentative.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si