Prima pagină » Investiția recentă din Vâlcea aduce 1800 de posturi, declară președintele Carmistin, Iustin Paraschiv

Investiția recentă din Vâlcea aduce 1800 de posturi, declară președintele Carmistin, Iustin Paraschiv

Autor: admin
0 comentarii

Cu demararea proiectelor recente în Vâlcea, Grupul Carmistin prezintă posibilități noi pentru această zonă. Investițiile făcute nu doar sporesc potențialul companiei în domeniul agricol, ci favorizează și muncitorii locali.

Datorită investițiilor recente, echipa Carmistin din județ va experimenta o creștere semnificativă, de la 1.148 în 2022 la aproape 1.800 până la sfârșitul anului 2023. Această creștere a personalului evidențiază dedicația Grupului Carmistin către progresul regional și sprijinul comunității din Vâlcea.

La fiecare proiect, Iustin Paraschiv împreună cu echipa sa transformă viziunea lor grandioasă în realitate, oferind șanse noi de muncă pentru rezidenții județului și nu doar.

Dezvoltări noi în Băbeni

Investind 10 milioane de euro, Iustin Paraschiv, liderul Carmistin, a pus bazele unui centru de stocare de cereale la Băbeni. Grupul Carmistin, mărindu-și activitatea și inovând în sectorul agricol, a inaugurat recent cel mai avansat siloz din sudul României, situat în Băbeni. 

Cu o capacitate de 50.000 de tone și posibilitatea de a gestiona 200 de tone pe oră, acest centru este crucial pentru aprovizionarea fermierilor locali cu cereale și furaje. Integrat în fabrica lor de nutrețuri, centru contribuie la eficientizarea procesului de producție.

Cele mai citite articole

În perioada de cumpărare a cerealelor, Grupul Carmistin preia zilnic cam 2.000 tone de cereale, acoperind o porțiune majoră din necesarul de materii prime pentru producția de furaje destinate fermelor proprii.

Prin aceste eforturi, fabrica poate produce cam 45 de tone de furaje pe oră, adică în jur de 20.000 de tone lunar. Cu resursele disponibile, Carmistin poate satisface cerințele pentru toate animalele din fermele lor, inclusiv pui, porci și bovine. 

Pentru a promova sustenabilitatea, au adăugat tehnologii noi în fabrica lor de nutrețuri. Un exemplu notabil este adăugarea a două turbine de cogenerare, producând local energia electrică necesară și reducând astfel emisiile și dependența de energie tradițională.

Noi proiecte în Vâlcea

Având în vedere dezvoltarea în Vâlcea, Grupul Carmistin, sub conducerea lui Iustin Paraschiv, a finalizat un proiect major, construind 8 celule de stocare de cereale cu o capacitate de 500 tone fiecare, în Lădești. Această infrastructură nouă va ajuta compania să gestioneze eficient cerealele, garantând o aprovizionare constantă pentru fermele lor. De asemenea, un partener al Grupului Carmistin va deschide o fabrică de peleți la Drăgășani, cu o producție anuală de 35.000 de tone.

Un alt proiect semnificativ ce urmează să fie completat de Carmistin este introducerea unui sistem avansat de irigații în Făurești, Vâlcea. Acest sistem va irriga 350 de hectare de teren agricol, crescând producția de cereale cu cam 70%. Folosind tehnologie de vârf și practici durabile, acest proiect va îmbunătăți utilizarea apei și va mări randamentul culturilor.

Grupul Carmistin, prin eforturile sale în Vâlcea, va crea numeroase oportunități de muncă, beneficiind locuitorii locali. Iustin Paraschiv, președintele Carmistin, cu investițiile sale în Vâlcea, promite o evoluție pozitivă pentru sectorul agricol și comunitatea locală, reiterând că investițiile bine gândite sunt esențiale pentru creștere și dezvoltare pe termen lung.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si