Prima pagină » Jennifer Lawrence este imaginea noului parfum feminin Dior

Jennifer Lawrence este imaginea noului parfum feminin Dior

Autor: admin
0 comentarii
Jennifer Lawrence este imaginea noului parfum feminin Dior

Jennifer Lawrence își împrumută frumusețea naturală și pofta de viață acestei noi creații extraordinare concepute de către Francois Demachy, creator – parfumier al casei Dior. un parfum fără precedent și un univers puternic ce marchează începutul unei noi ere a parfumului pentru casa Dior.

Un talent înnăscut și o prezență extraordinară, cu o energie incontestabilă, Jennifer Lawrence, castigatoarea Academy Award este una dintre cele mai înzestrate actrițe de la Hollywood. Acreditările ei recente includ „mother! ” de Darren Aronofsky si „Red Sparrow” de Francis Lawrence. În 2016, Lawrence a primit cel de-al patrulea Academy Award, stabilind un nou record, și al treilea Glob de Aur pentru rolul ei din „Joy” al lui David O. Russel. Aceasta a fost ce-a de a treia colaborare a ei cu directorul, scriitorul ți producătorul, dupa „American Hustle” și „Silver Linings Playbook”, pentru care a caștigat Academy Award pentru Cea mai buna actriță.
A fost nominalizata prima oara pentru Oscar, Globul de Aur si SAG în 2011 pentru rolul ei mult apreciat de adolescentă saracă în drama independentă „Winter’s Bone”. Lawrence a fost recunoscută la nivel mondial dupa rolul lui „Katniss Evergreen” din celebra serie de filme „The Hunger Games”, care a transformat-o în eroul de acțiune cu cele mai mari încasări al tuturor timpurilor.

Cele mai citite articole

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/jennifer-lawrence-este-imaginea-noului-parfum-feminin-dior-607819/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si