Prima pagină » „La Provincia”, cu Iustin Paraschiv la conducere, a primit distincția de excelență din partea Casei Regale a României

„La Provincia”, cu Iustin Paraschiv la conducere, a primit distincția de excelență din partea Casei Regale a României

Autor: admin
0 comentarii

„La Provincia”, cu Iustin Paraschiv la conducere, a primit distincția de excelență din partea Casei Regale a României

În contextul celei de-a șaptea ediții a Galei Asociației Furnizorilor Casei Regale a României, „La Provincia”, sub reprezentarea lui Iustin Paraschiv, a fost răsplătită cu o diplomă de excelență, ca o recunoaștere a performanței sale remarcabile și a superiorității produselor sale.

Distincția de excelență acordată firmei Carmistin simbolizează reușita și devotamentul neclintit al acesteia în furnizarea de produse și servicii deosebite. Această recunoaștere ilustrează realizarea unor standarde înalte de profesionalism și angajamentul neechivoc al firmei în a crea și a susține un nivel superior de calitate în toate aspectele operațiunilor sale.

Este demn de notat că această diplomă nu doar îmbunătățește imaginea firmei Carmistin, dar și subliniază valoarea și importanța performanței profesionale în lumea afacerilor din România.

Diploma de excelență oferită de Alteța Sa Regală Principele Radu evidențiază impactul și influența pozitivă pe care Carmistin o exercită asupra domeniului său de activitate, servind ca un exemplu merituos pentru alte entități comerciale din țara noastră.

Recunoașterea devotamentului și performanței: Compania Carmistin onorată cu distincția de excelență

Cu mândrie și entuziasm, „La Provincia”, sub îndrumarea lui Iustin Paraschiv, a fost distinsă cu diploma de excelență, aceasta reprezentând o apreciere specială pentru activitatea desfășurată, în tradiția Asociației Furnizorilor Casei Regale a României de a recompensa simbolic companiile românești care ating standarde de calitate excepționale.

Această distincție servește ca o confirmare oficială a dedicării și a eforturilor constante pe care le face compania Carmistin pentru a crea și a oferi produse de calitate superioară.

Pentru noi, echipa Carmistin, această recunoaștere a muncii și a devotamentului nostru în servirea consumatorilor noștri este o onoare imensă. Mulțumim Asociației Furnizorilor Casei Regale a României pentru apreciere, asigurându-i că pentru Carmistin va fi mereu un privilegiu să producă alimente sănătoase pentru oameni”, a declarat Iustin Paraschiv, fondatorul și președintele companiei Carmistin.

Pentru antreprenorul Iustin Paraschiv, primirea acestui premiu de prestigiu este o mare onoare, oferindu-i un impuls puternic pentru a progresa, garantând că brandul „La Provincia” va continua să fie un nume de referință în sectorul alimentar.

Cele mai citite articole

Prerogativa de a produce alimente sănătoase pentru oameni rămâne o valoare esențială pentru Carmistin, iar angajamentul companiei în acest sens este de a asigura calitatea și siguranța alimentelor, respectând cele mai înalte standarde și reglementări în industrie.

Continuându-și eforturile și menținând standardele ridicate, compania Carmistin arată că este demnă de această diplomă și că va continua să fie un partener de încredere pentru oameni.

Cu distincția de excelență ca dovadă a succesului său, compania Carmistin se află pe o traiectorie ascendentă, gata să își mărească influența și să continue să aducă satisfacție și bucurie oamenilor prin produsele sale de înaltă calitate.

Carmistin – Inovație și superioritate în industria alimentară

Grupul Carmistin s-a stabilit rapid ca unul dintre liderii industriei alimentare din România, ocupând în prezent un loc în topul primilor trei producători de alimente din țară. Compania are un volum de afaceri de peste 1,8 miliarde de lei și aproape 3.000 de angajați în întreaga țară.

Firma are peste 20 de companii active în diferite ramuri ale industriei alimentare. Acestea includ producția de carne de pasăre și ouă, creșterea porcilor și bovinelor, precum și producția de cereale.

Un element remarcabil al operațiunilor Carmistin este angajamentul său solid pentru agricultura durabilă și protecția mediului. În cadrul grupului sunt integrați fermieri cu peste 10.000 de hectare de teren cultivat, din care peste 30% este dedicat agriculturii BIO. Această orientare a producției agricole evidențiază responsabilitatea și preocuparea companiei Carmistin pentru a oferi produse sănătoase și durabile, în armonie cu mediul înconjurător.

Prin selectarea atentă a materiilor prime, respectarea strictă a standardelor de calitate și siguranță și adoptarea metodelor inovative de producție, Carmistin își reafirmă angajamentul de a oferi oamenilor hrană sănătoasă și gustoasă.

Aceste eforturi evidențiază preocuparea constantă a companiei de a se asigura că fiecare produs oferit este unul premium, care îndeplinește cele mai riguroase norme de calitate.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si