Prima pagină » Limbajul corpului și semnele care indică adevăratele sentimente ale unui bărbat

Limbajul corpului și semnele care indică adevăratele sentimente ale unui bărbat

Autor: admin
0 comentarii

Limbajul corpului și semnele care indică adevăratele sentimente ale unui bărbat

Îți poți da seama de tot ce simte, dar nu spune, numai din semnalele transmise în mod inconștient de corpul său. Chiar de la primele tale intanliri cu un presupus iubit, este foarte ușor să îți dai seama dacă te place, fiind atentă la aceste 11 semne.

1. Are pupilele dilatate

Ori sunteți într-un loc întunecat, ori acest semnal subtil înseamnă că te place. Dilatarea pupilelor este răspunsul creierului atunci când un bărbat vede ceva care îl atrage.

2. Ridică des din sprâncene

Oamenii tind să adopte inconștient această expresie pentru a-și deschide ochii și pentru a privi mai bine lucrurile care le plac. Dacă ridică ușor din sprâncene când vorbiți înseamnă că este interesat de ceea ce povestești.

3. Zâmbește larg

Băieții nu mai zâmbesc larg de la vârsta de 5 ani, așa că, dacă o face în prezența ta, poți să fii sigură că este extrem de fericit. Un zâmbet adevărat îi luminează toată față și duce la apariția micilor riduri din colțul ochilor.

4. Trage aer în piept atunci când te vede

Da, până și bărbații, aceste ființe puternice care pretind că pot face orice, au nevoie de oxigen pentru a supraviețui. Însă, atunci când în mod inconștient trage aer adânc în piept, iar pieptul i se umflă și talia i se subțiază, rezultă că încearcă să pară mai atrăgător pentru că te place.

5. Se apropie de tine atunci când vorbești

Dacă vă aflați într-un bar zgomotos, atunci acesta nu este neapărat un semn. Dacă sunteți într-un loc în care te poate auzi perfect, iar el tot se apropie de tine înseamnă că este interesat de ceea ce spui, dar și de tine.

6. Stă cu picioarele ușor depărtate

Deoarece această poziție îl face vulnerabil prin expunerea zonei genitale, înseamnă că este gata să își pună inima pe tavă pentru că are încredere absolută în tine.

7. Vârfurile picioarelor sunt îndreptate spre tine

Cele mai citite articole

Experții în limbajul corpului explică tendința noastră de a ne îndrepta picioarele spre cine ne place. Motivul este că picioarele primesc cel mai rapid răspunsurile transmise de creier și reacționează de cele mai multe ori în mod inconștient.

8. Își atinge gâtul

Gâtul reprezintă vulnerabilitate și dorință de comunicare, explică experții. Dacă se atinge pe gât în timp ce sunteți împreună, rezultă că este interesat de tine și îngrijorat de părerea ta despre el.

9. Când te ține de mână, își presează palma de a ta

Această strângere exprimă dorința lui de a fi și mai aproape de tine. Același lucru se aplică și dacă vă încrucișați degetele, ne lămuresc experții în limbajul corpului.

10. Merge lângă tine

Dacă este în mod constant cu doi pași înaintea ta, înseamnă că este prea preocupat de propria persoană ca să îi mai pese și de tine. Dacă nu cumva te conduce printr-un loc aglomerat sau înfricoșător, ar trebui să își potrivească mereu pasul cu al tău.

11. Caută motive ca să te atingă

În momentul în care inițiază contact fizic din cele mai banale motive, este un test pentru a vedea cum reacționezi la atingerea lui. După ce te va atinge ușor, se va îndepărta și va zâmbi timid, arătându-ți în acest fel că este dispus să aștepte să te cunoască mai bine.

Citește și:
5 lucruri pe care bărbații NU le fac atunci când sunt cu adevărat îndrăgostiți

Text: Andreea Teodorescu
Foto: Instagram.com/negin_mirsalehi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/limbajul-corpului-si-semnele-care-indica-adevaratele-sentimente-ale-unui-barbat-607396/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si