Prima pagină » Lucruri pe care cuplurile fericite nu le fac niciodată – și ar trebui și voi să le evitați

Lucruri pe care cuplurile fericite nu le fac niciodată – și ar trebui și voi să le evitați

Autor: admin
0 comentarii

Lucruri pe care cuplurile fericite nu le fac niciodată – și ar trebui și voi să le evitați

Iată 8 lucruri pe care cuplurile fericite nu le fac niciodată – și ar trebui și voi să le evitați:

Nu postează nimic rău despre partenerul lor pe social media

Copiii de 12 ani obișnuiesc să facă asta și nu e altceva decât un mod răutăcios de a atrage atenția în loc să stai de vorbă cu partenerul tău și să lămurești situația, așa cum e normal. Nu te lăsa pradă tentației și nu posta nimic pe social media cu scopul de a atrage prietenii comuni de partea ta.

Nu pun cariera mai presus de relația lor

Da, cariera este foarte importantă, dar în timp ce dedici din ce în ce mai mult timp vieții profesionale, ceva va primi mai puțină atenție, mai puțin timp. Ceva din viața ta va trebui sacrificat. Obiectivul tău este să te asiguri că acel ceva nu este chiar relația ta. Poți întotdeauna să îți găsești alt job, dar ai o singură șansă să faci lucrurile să meargă cu cel pe care îl consideri dragostea vieții tale. Este vorba de priorități.

Nu preferă tehnologia în locul partenerului

Cuplurile fericite știu să renunțe la telefoane și laptop sau să închidă televizorul ca să petreacă timp de calitate împreună. De asemenea, cuplurile fericite nu își verifică profilul de Facebook sau de Instagram în timpul unei cine romantice.

Nu evită subiectele delicate

Relațiile se bazează pe intimitate. Dacă nu poți discuta probleme serioase cu partenerul tău înseamnă că aveți probleme la capitolul intimitate. Sunt momente când relațiile sunt ușoare și momente când trebuie să luați decizii importante împreună. Nu ar trebui să existe niciun subiect despre care să nu puteți vorbi.

Nu se pedepsesc unul pe altul

Cele mai citite articole

Cel mai frecvent, când vrei să îți pedepsești partenerul, fie refuzi să mai faci sex, fie nu îi mai adresezi niciun cuvânt. Niciuna dintre variante nu reprezintă o soluție! Cuplurile fericite știu când să oprească o discuție contradictorie ca să nu se ajungă la ceartă și știu și când să o reia ca să ajungă la o soluție.

Nu refuză să ofere iertare

Nu poți avea o relație fericită dacă nu poți să ierți. Cele mai fericite cupluri iartă repede și des. Dacă locuiești cu partenerul tău, cu siguranță veți avea neînțelegeri din când în când, dar trucul este să știi cum să reacționezi. Iartă și cere iertare!

Nu spun DA la orice

Dacă ai avut o săptămână grea la muncă și partenerul tău îți propune să ieșiți în oraș cu prietenii lui vineri seară nu te grăbi să spui da, doar ca să răbufnești mai târziu în taxi că ești obosită și nu ai chef să ieși, nu te-a obligat nimeni. Cuplurile fericite își cunosc limitele, știu să ceară ajutor atunci când au nevoie și înțeleg că “nu” este un răspuns viabil în anumite situații.

Nu renunță ușor!

Cuplurile fericite nu renunță atunci când lucrurile devin grele, nici atunci când devin extraordinar de grele. Dacă partenerul tău e important pentru ține, o veți scoate la capăt! Renunțarea nu este o opțiune pentru un cuplu fericit.

Citește și:
10 semne mai puțin evidente că relația voastră nu are viitor

Foto: Instagram.com/gypsea_lust

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/lucruri-pe-care-cuplurile-fericite-nu-le-fac-niciodata-si-ar-trebui-si-voi-sa-le-evitati-612347/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!