Prima pagină » Lucruri pe care experții în sex le recomandă fiecărei femei

Lucruri pe care experții în sex le recomandă fiecărei femei

Autor: admin
0 comentarii

Lucruri pe care experții în sex le recomandă fiecărei femei

Chiar dacă ești singură sau ai un partener, te asigurăm că nu te poți lipsi de următoarele sfaturi din partea unor terapeuți sexuali, pentru ca să te poți bucura de o viață sexuală cât mai frumoasă și interesantă!

Nu aspira la perfecțiune în timpul unei partide de sex

Sexul nu este și nici nu ar trebui să fie perfect. O preconceptie a oamenilor este că o partidă bună de sex este una în care amândoi partenerii știu exact cum să își folosească propriul corp. Ei bine, nu există partide de sex perfecte și lipsite de momente mai haioase sau poate chiar un pic jenante. Nu ar trebui să tinzi să încadrezi aceste momente în anumite tipare stabilite de cultura pop. Sexul este memorabil atunci când este natural și fun, atunci când ambii parteneri sunt naturali, se lasă purtați de val și comunică unul cu celălalt.

Fiecare femeie visează la o viață sexuală plină de momente spontane și pasionale.

Însă, ar trebui să realizăm că realitatea este diferită, iar pasiunea într-un cuplu nu este ceva de care te împiedici la orice colț. Ne dorim spontaneitate, momente romantice și pasionale, însă refuzăm să acceptăm că pasiunea trebuie cultivată în fiecare zi a relației noastre. Experții în domeniul sexului afirmă că o modalitate de ne a îngriji de prezența entuziasmului între așternuturi, și nu numai, este să ne acceptăm emoțiile și să le facem simțite în viața sexuală. Ești supărată, entuziasmată sau fericită? Încearcă să simți toate aceste trăiri în timpul partidelor de sex pentru a le menține vii și firești.

Numărul partenerilor de sex nu este niciodată un indicator al abilităților dintre așternuturi

Nu contează dacă ai avut parte de doi sau 15. Un număr mai mare de parteneri nu garantează neapărat un set de abilități sexuale mai avansate. Fiecare nouă partidă de sex este diferită și important este cum abordezi fiecare moment în parte, de cât de prezentă și deschisă ești față de partener. Nu te îngrijora niciodată că nu ai fi suficient de experimentată, sexul nu este o probă de gimnastică la olimpiadă. Fii naturală!

Majoritatea femeilor se masturbează!

Gata, am zis-o! Această informație nu este de ultimă oră, însă, încă nu a reușit să iasă din suita subiectelor tabu ale societății. Este adevărat că o mare parte din femei au fost educate să creadă că acesta ar fi un subiect delicat și discutat, cel mult, în șoaptă. În realitate, masturbarea te poate ajuta să realizezi ce îți oferă plăcere din punct de vedere sexual, astfel îți poți învăța partenerul mai multe despre corpul tău.

Dacă nu ai parte de sex, nu înseamnă că nu ar trebui să te gândeșți la sex!

Unii experți în aria sexului ar afirma că una dintre modalitățile de învigorare a vieții sexuale este să te gândești la ce ti-ar plăcea sau ce îți displace în ceea ce privește partidele de sex, pentru a ne pregăti pentru viitor. În majoritatea instanțelor, nu reușim să ne gândim la rolul de ființă sexuală a propriei persoane. Fiecare dintre noi are nevoi și dorințe, încearcă să realizezi care sunt ale tale pentru ca să ai parte de experiențe sexuale din ce în ce mai bune.

Nu îți fie frică să arăți inițiativă între așternuturi!

Cele mai citite articole

Toate femeile au câte o listă de fantezii sau lucruri pe care și-ar dori să le încerce, însă multe dintre noi sunt inhibate de frica de a nu fi acceptate de către parteneri și de sentimentul de jenă. Nu lăsa aceste frici să te împiedice să ai parte de satisfacerea propriilor dorințe, pentru că în timp ai putea acumula anumite frustrări. Vorbește despre nevoile tale, sugerează lucruri noi pe care ți-ai dori să le încerci în pat și ai putea avea surpriza să realizezi că partenerului tău îi place această preluare de inițiativă din partea ta!

Niciodată, dar niciodată nu ar trebui să păstrezi tăcerea atunci când partidele de sex sunt dureroase pentru tine!

Ar trebui să vorbești cu partenerul tău despre disconfortul tău și ați putea încerca să o luați mai ușor sau să utilizați anumite lubrifiante. Dacă durerea persistă, nu ezita să îi faci o vizită ginecologului sau dermatologului tău, pentru a afla motivul durerii și al disconfortului.

Aspectul părților tale intime nu ar trebui să fie niciodată un subiect de îngrijorare

Nu există un model standard pentru felul în care ar trebui să arăți la sud de talie, fiecare femeie este altfel și este construită diferit. În cadrul unui studiu efectuat în Statele Unite, participanții au declarat că nu există două vagine la fel și că nu există etalon de frumusețe atunci când vine vorba de părțile intime. Bucură-te și învață să iubești această unicitate!

Cel mai important sfat pe care îl poate primi cineva atunci când vorbim despre sex este: Fii receptivă la nou! Nu te lăsa condusă de inhibiții, prejudecăți sau complexe! Sexul de calitate se bazează pe entuziasm și comunicare!

Citește și:
7 lucruri care îți vor întări relația cu partenerul tău

Foto: Instagram.com/rocky_barnes

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/lucruri-pe-care-expertii-in-sex-le-recomanda-fiecarei-femei-635126/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si