Prima pagină » Mai purtăm papucii cu blană?

Mai purtăm papucii cu blană?

Autor: admin
0 comentarii

Mai purtăm papucii cu blană?

Îmi aduc aminte și acum de momentul în care Domnica a venit la mine, acum câțiva ani, entuziasmată fiind de papucii cu blană lansați de casa Celine. În mod evident, voia să și-i cumpere. „Ce fac? Îi iau sau nu o să îi port niciodată?”. Nu mai țin minte motivul, dar papucii Celine nu au ajuns în dressing-ul ei. Culmea, nici cei de la Gucci, care au luat cu asalt scena internațională a modei, ca la comandă, ca și cum un strateg ar fi premeditat trend-ul. Într-un fel, chiar așa au funcționat lucrurile, dacă ne gândim la faptul că tot o strategie genială a fost și reeditarea arhivelor casei Gucci. În fapt, acest lucru nu poate fi condamnat. Trăim într-o perioadă în care foarte puține lucruri mai pot surprinde din punct de vedere estetic. Și nu ar trebui să mire pe nimeni faptul că moda se întoarce periodic, sub diverse forme.

Bref, ce facem? Mai purtăm papucii cu blană?

Știu, i-ai văzut peste tot, îi are toată lumea, dar totuși mai suspini după ei. Sfatul meu ar fi să îți achiziționezi pantofii clasici de la Gucci, cei cu liră, din piele moale, pe care poți călca – au un aer atemporal, relaxat, arată senzațional cu o pereche de jeanși albi și, garantat, nu se vor demoda niciodată.

Cele mai citite articole

Dacă vrei papucii cu blană, iată câteva sfaturi:

– Nu îi purta cu piese statement; integrează-i în ținute minimaliste – cu pantaloni simpli, cămăși de inspirație masculină, jeanși cât mai clasici;
– Seara pot reprezenta o opțiune alături de un costum cu un fitting relaxat;
Evită copiile. Ori îți iei papucii de la Gucci, ori alegi un model similar, dar nu identic!
– Accesorizarea poate fi o problemă, dacă nu faci alegerile corecte; cel mai bine funcționează lângă o geantă tip sacoșă, neutră (Celine, Maison Margiela), nicidecum alături de o piesă ultra-vizibilă de la Chanel sau Gucci, de exemplu.

Citește și:
Point of view: The slippers effect

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/mai-purtam-papucii-cu-blana-607423/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si