Prima pagină » Maurice Munteanu: Jurnal de #stauacasă 19

Maurice Munteanu: Jurnal de #stauacasă 19

Autor: admin
0 comentarii

Maurice Munteanu: Jurnal de #stauacasă 19

Sigur, nu știu dacă e corect să le numesc chiar lucruri, deși cred că aș putea foarte bine să le numesc și așa. Vorbind ieri cu o prietenă la telefon, am constatat amândoi că în perioada asta ne petrecem mult mai mult timp pe Instagram. E normal, cred. Aproape toată lumea face la fel.

Nu știu cum se întâmplă, dar îmi apar constant în feed tot felul de imagini cu doamne & domnișoare care se propun într-o manieră complet neatractivă. Mă sperie foarte tare cum se machiază, mă sperie teribil ideea de ce presupune acum să fii sexy, mi se face frică când văd care sunt noile repere în materie de feminitate etc.

Și pentru că am revăzut recent Indochine, un film care m-a inspirat întotdeauna din punct de vedere estetic, mi-am reamintit de cele 5 lucruri pe care le invocam mai sus, și care mi se par cu adevărat sexy:

Coafura lui Catherine Deneuve din perioada anilor ’90 – nu cunosc ceva mai sofisticat, mai parizian, mai cuconos (cum îmi place mie să spun) în materie de coafură – o adevărată lecție de eleganță.

Haina roșcată din blană de vulpe pe care a purtat-o Lauren Hutton la Oscaruri în 1975, peste deja iconica rochie Halston – o imagine care a făcut istorie și care descrie perfect ideea unui red carpet autentic.

Cele mai citite articole

Rochia neagră cu guler montant purtată de Charlotte Rampling – dacă m-ar întreba cineva cum se traduce pentru mine noțiunea de sexy, cu siguranță i-aș arăta poza asta.

Unghiile roșii ale lui Tippi Hedren – mă obsedau în copilărie, mă obsedează și acum; din nefericire, l-au obsedat și pe Hitchcock, dar asta nu a fost o treabă foarte ok pentru Tippi Hedren.

Blazerul marca Betty Catroux – cred că este una dintre femeile care au reușit să demonstreze cum poți fi tulburător de sexy îmbrăcată (aparent) auster aproape întotdeauna; iar aparițiile ei în jachete de smoking sunt imperiale.

Citește și:
O scurtă istorie a fashion influencerilor

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/maurice-munteanu-jurnal-de-stauacasa-19-718958/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si