Prima pagină » Metode eficiente pentru estomparea vergeturilor

Metode eficiente pentru estomparea vergeturilor

Autor: admin
0 comentarii

Metode eficiente pentru estomparea vergeturilor

Metode eficiente pentru estomparea vergeturilor

Descoperă care sunt cele mai eficiente tratamente!

Radiofrecvență tripolară

Ce este: Bazat pe tehnologia radio-frecvenței tripolare, aparatul Maximus de la Pollogen ajută la refacerea profundă și eficientă a pielii, îmbunătățind vizibil aspectul vergeturilor. Aplicatorul aparatului este alcătuit din ace de electrozi prin intermediul cărora este furnizată energia. Aceasta creează micro-tăieturi la nivelul epidermei și o încălzire la nivelul dermului. Energia Trifactional este compusă din secvențe de trei sub-impulsuri care ajung în profunzimea pielii. Tratamentul declanșează mecanismul de reacție naturală a corpului pentru vindecare, creând astfel un țesut sănătos. Este o procedură non-invazivă, iar senzația de disconfort resimțită este minimă.
Detalii: 100 Euro / 50 de minute
Unde: Estetiq Medical Center, www.estetiq.ro

Scanare inteligentă

Ce este: Conceput după zece ani de cercetare, aparatul Venus Viva folosește radiofrecvența fracționată pentru a trata vergeturile, indiferent de zona în care se află. Noutatea acestei proceduri o reprezintă tehnologia SmartScan, care reușește să ofere o analiză amănunțită a pielii, terapeutul putând personaliza tratamentul în funcție de nevoile pacientului. Energia pătrunde prin acele aplicatorului în stratul cornos, iar cei 160 de pini minusculi străpung pielea, reușind să netezească țesutul afectat de imperfecțiuni. Astfel, procesul de reconstrucție a pielii este stimulat din interior. Este un tratament minim invaziv, necesitând doar 2-3 zile de recuperare în funcție de fiecare tip de piele, iar estomparea vergeturilor are loc chiar după prima ședință.
Detalii: 1.350 lei / 60 de minute
Unde: Noblezza Beauty Clinique, www.noblezza.ro

300 de micro-ace 

Ce este: Conceptul Cronosderm reprezintă o combinație între un aplicator ultra fin și un ser cosmetic, care reușește să pătrundă în straturile cele mai profunde ale pielii, având efecte secundare minime. Aproximativ 25.000 de micro-canale sunt create per minut cu ajutorul acelor fine din oțel. Acestea acționează precum o rană controlată în țesut și reușesc să stimuleze procesul de vindecare și regenerare. Prin urmare, sunt eliberați factori de creștere, iar activitatea celulară este stimulată. Datorită activării celulare din timpul tratamentului, vergeturile își pierd culoarea, iar textura lor este îmbunătățită, fiind mai puțin vizibile. Tratamentul este potrivit pentru toate tipurile de piele și poate fi folosit pe toate zonele corpului. Pentru ca rezultatele să fie vizibile, specialiștii recomandă efectuarea a 3-5 tratamente, la un interval de 3-4 săptămâni.
Detalii: 600 lei / 60 de minute
Unde: Centrele de slăbit și înfrumusețare Silhouette, www.silhouette.ro

Temperatură ridicată

Cele mai citite articole

Ce este: Symmed este o terapie care funcționează pe bază de diatermie cu radiofrecvență și mezoterapie virtuală. Reușește să îmbunătățească calitatea pielii, estompând vergeturile, fără durere și fără contraindicații. Acest echipament folosește radiofrecvența diatermică, care produce o temperatură ridicată în profuzimea țesuturilor.  Astfel că reușește să regenereze țesutul din interior, rezultatele fiind vizibile după primele două săptămâni de tratament. Radiofrecvența aplicată direct pe zona afectată stimulează elastina și colagenul, făcând ca vergeturile să fie mai puțin vizibile. Este o procedură nedureroasă, singura senzație resimțită fiind o ușoară căldură în zona tratată.
Detalii: 270 lei / 60 de minute
Unde: Chic Salon, www.chicsalon.ro

Microneedling

Ce este: Reprezintă o formă de mezoterapie, care se efectuează cu un dispozitiv specializat, în locul tradiționalei seringi. Este vorba de un aparat care utilizează un sistem de 11 ace cu o lungime între 0,25 și 2,5 mm, ce induc apariția a 935 de microcanale pe secundă. Prin leziunea indusă se declanșează procesele reparatorii, stimulându-se cantitatea de colagen și elastină. Cocktail-ul de substanțe folosit ajunge în piele și oferă nutrienții necesari pentru ameliorarea vergeturilor. Este o procedură nedureroasă, cu îmbunătățiri semnificative după fiecare ședință, însă care trebuie susținută în timp.
Detalii: 1.000 lei / 30 de minute
Unde: Skinmed Clinic, www.skin-med.ro

Citește și:
Măști homemade de care tenul tău are nevoie în zilele călduroase

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/metode-eficiente-pentru-estomparea-vergeturilor-661483/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si