Prima pagină » Modurile surprinzătoare în care vedetele tale preferate au fost descoperite

Modurile surprinzătoare în care vedetele tale preferate au fost descoperite

Autor: admin
0 comentarii

Ești curioasă cum a început drumul unora dintre cele mai mari celebrități ale momentului? Aceste povești surprinzătoare te vor face să crezi că orice este posibil, chiar și să devii peste noapte o vedetă de mare succes.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence avea 14 ani când a fost descoperită de un căutător de talente, în timp ce era în vacanță în New York. În aceeași săptămână, ea a vizitat o agenție și a dat audiție pentru o reclamă la unt de arahide. „Ei mi-au spus că a fost cea mai bună audiție pe care au văzut-o de la un copil de 14 ani. Mama mea mi-a zis că m-au mințit”, a spus Lawrence într-un interviu.

Mandy Moore

La începutul primului an de liceu, Mandy Moore petrecea timp într-un studio pentru a-și îmbunătăți calitățile vocale. Într-o zi, un curier FedEx a auzit-o și a recomandat-o unui prieten care deținea Epic Records. Astfel, vedeta a semnat cu casa de discuri și a lansat primul ei single. „Nu puteam să realizez că acest lucru chiar mă va ajuta să-mi fac o carieră. Aveam numai 14 ani!’, a spus Moore.

Rihanna

Deși pare greu de crezut, chiar și Rihanna a fost o persoană obișnuită la un moment dat. În iarna anului 2003, producătorul Evan Rogers și soția lui erau în vacanță în Barbados când un grup de fete, printre care și Rihanna, a dat o audiție pentru ei. Rogers și-a dat seama imediat că a descoperit ceva special. „În momentul în care Rihanna și-a făcut apariția, a fost ca și cum celelalte două fete nici nu existau’, a spus Rogers pentru The Song Machine.

Charlize Theron

Charlize Theron se certa cu un casier la o bancă când a fost descoperită. Ea nu reușea să încaseze un cec, însă a fost ajutată de un bărbat ce a fost impresionat de felul în care actrița își exprima emoțiile și care a devenit ulterior managerul ei. „Dacă nu mă aflam la bancă în acea zi, nu cred că aș fi unde sunt acum. Sunt mulți actori talentați care nu primesc niciodată o șansă,’ a spus Theron.

Natalie Portman

Cele mai citite articole

Portman, care avea doar 10 ani, se afla la o pizzerie când un agent de modelling a abordat-o. „Eu doar mâncam o pizza după ora de dans împreună cu mama mea’, a povestit actrița. „Am fost foarte entuziasmată. M-am simțit flatată’. Însă, vedeta și-a dat seama că nu își dorește să urmeze o carieră de model și, astfel, și-a început carierea în actorie. „Nu sunt interesată în a fi criticată pentru cum arăt’, a spus ea.

Jennifer Aniston

Aniston era o actriță care se lupta să reușească în carieră, când s-a întâlnit cu președintele NBC Entertainment, Warren Littlefield, la o benzinărie din Los Angeles. Ea l-a rugat să-i dea câteva sfaturi pentru carieră. Câteva luni mai târziu, Littlefield i-a oferit rolul din serialul „Friends’, care a făcut-o faimoasă.

Sofia Vergara

Când avea 17 ani, Vergara se afla la plajă cu părinții ei când un căutător de talente a văzut-o și a rugat-o să-i facă o poză. În același an, a primit primul său rol într-o reclamă la Pepsi. Ca multe alte modele, actrița din serialul „Modern Family’ a ales să meargă pe alt drum, renunțând la modelling pentru actorie.

Eva Mendes

Mendes lucra în marketing în California când un prieten, care își dorea să devină fotograf de succes, i-a făcut poze pentru a le pune în portofoliu. În timp ce arăta acest portofoliu mai multor agenții, un manager a rămas impresionat de Mendes și a ajutat-o să devină actriță.

Katherine Heigl

Când actrița avea doar 9 ani, mătușa ei, care deținea un salon de frumusețe, a rugat-o să fie model pentru linia ei personală de produse de păr. Fără să aibă vreo idee de ce ar putea urma, Heigl a acceptat propunerea. La puțin timp după, un agent a descoperit-o din acele poze și i-a oferit un rol într-o reclamă.

Citește și:
12 actori care au refuzat să interpreteze anumite roluri în filme celebre

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/modurile-surprinzatoare-in-care-vedetele-tale-preferate-au-fost-descoperite-657824/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si