Prima pagină » Nu ești sigură de ce simte pentru tine? De ce pandemia de coronavirus ar putea fi un avantaj pentru noile cupluri

Nu ești sigură de ce simte pentru tine? De ce pandemia de coronavirus ar putea fi un avantaj pentru noile cupluri

Autor: admin
0 comentarii

Nu ești sigură de ce simte pentru tine? De ce pandemia de coronavirus ar putea fi un avantaj pentru noile cupluri

Pandemia de coronavirus te-a făcut să te gândești în detaliu la diverse aspecte ale vieții tale, dar noi îți mai lansăm o provocare. Privește puțin în trecut și identifică-ți relațiile importante, bărbații care ți-au plăcut. Ție se pare că se repetă un anumit tip de bărbat? Ai urmărit un tipar? Este/nu este genul meu – o replică frecventă care frânge inimi și schimbă vieți. Și, da, cam toți avem un gen anume, fie că vorbim despre trăsături fizice sau de caracter. Prin urmare… ce intră în meniul atractivității?

Frumusețea interioară și exterioară

Studiile demonstrează cât se poate de clar că simetria facială, bunătatea și structura corporală de clepsidră sunt elementele definitorii în ceea ce privește atractivitatea sau frumusețea unei femei. Sigur, fiecare are propria sa definiție despre ce înseamnă un bărbat frumos sau o femeie frumoasă. De vreme ce aveți o relație, cel mai probabil ești genul lui, dar asta nu înseamnă să renunți la grija față de frumusețea interioară și exterioară. E important să le cultivi dar și să le manifești în continuare. Izolarea la domiciliu nu ar trebui să rimeze cu pantaloni lălâi și găuriți, aspect general neglijent, asaltul frigiderului sau toane care ar scoate din minți și cel mai calm om.

Proximitatea fizică

Petreceți împreună 24 de ore din 24, iar o teorie psihologică spune clar și simplu: cu cât petreceți mai mult timp împreună, cu atât deveniți mai atrași unul de celălalt. Sau șansele să se lege ceva romantic cresc exponențial, de vreme ce proximitatea nu este calea sigură și unică spre o relație de succes. Așadar aveți grijă ca timpul petrecut împreună să fie de calitate.

Uitați-vă împreună la filme de groază

Cele mai citite articole

Nu este o glumă, ci o modalitate de a păcăli creierul. Dacă tot veți deveni sătui de filme și seriale, provocați excitarea mentală care se transformă în atracție clară unul pentru celălalt. Cum în izolarea completă nu puteți adăuga pe listă parcul de distracții și o călătorie cu montagne rousse-ul (ridică adrenalina până la stele)… vă veți mulțumi cu câteva filme de groază. Pe înțelesul tuturor: vizionarea filmului de groază produce o stare de excitație mentală datorită fricii, suspansului, pericolului. Excitația asta se manifestă inclusiv la nivel corporal prin încordare musculară, puls ridicat, respirație accelerată. Având lângă tine partenerul, excitația mentală este transferată asupra acestuia și transformată în excitație sexuală. Evident, procesul este valabil și de la el către tine.

Lucrurile pe care le aveți în comun

„Ce se aseamănă se adună e mai de succes decât „Contrariile se atrag. Inițial poate fi incitant, provocator să fii cu cineva total diferit de tine. Dar pe termen lung, pentru succesul și durabilitatea unei relații sănătoase, în mod cert ai nevoie de lucruri în comun. Cu cât mai multe, cu atât mai bine. Amândoi adorați muzica clasică? Puteți asculta seara, la un pahar cu vin. Vă place teatrul? Dați-vă întâlnire pe canapea (îmbrăcați frumos!) la o piesă de teatru. Obișnuiți să faceți sport? Vă puteți antrena împreună. Folosiți-vă de toate similaritățile și punctele comune, vă vor face relația mai puternică.

Citește și:
Societatea spune că sunt calitățile unei persoane de succes! 4 trăsături care te fac nefericită

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/nu-esti-sigura-de-ce-simte-pentru-tine-de-ce-pandemia-de-coronavirus-ar-putea-fi-un-avantaj-pentru-noile-cupluri-716673/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si