Prima pagină » Oana face echipă cu superstarul columbian Reykon pe cel mai nou single – „Sisas”

Oana face echipă cu superstarul columbian Reykon pe cel mai nou single – „Sisas”

Autor: admin
0 comentarii

Oana face echipă cu superstarul columbian Reykon pe cel mai nou single – „Sisas”

Oana s-a mutat în Spania când avea doar 13 ani. În timpul unei excursii în Ecuador, frumusețea artistei a captat atenția unei televiziuni naționale, unde a fost semnată imediat. Ulterior a apărut în emisiuni TV precum „Combate’, „Atrevidos’ și „Soy el Mejor VIP’.

Oana s-a întors în Spania și a pus cariera în televiziune pe pauză pentru a-și urma adevărata chemare: muzica. Tot în Spania l-a contactat pe Costi, iar chimia muzicală dintre cei doi a dat naștere single-ului „Duro’.

Piesa a debutat pe locul 2 în topul iTunes Ecuador, fiind inclusă în cele mai populare playlisturi latino din Spotify: „New Music Friday Latin America”, „Viral Chart Ecuador’, „Viral Chart Argentine’, „Pachangueo” și „Nuevo Flow’. „Duro’ a ajuns și în topul Shazam România & Ecuador.

Succesul artistei a fost remarcat și de către Reykon, care a vrut să colaboreze cu Oana pe noua versiune a piesei „Duro’, intitulata „Sisas’.

Cele mai citite articole

Reykon este un artist de origine columbiană al cărui nume este sinonim cu reggaetonul în țara sa natală. A fost primul artist columbian care a colaborat cu Daddy Yankee pe piesele „Señorita’ și „Imaginandote’. Colaborarea i-a adus lui Reykon recunoaștere internațională, „Señorita’ ocupând prima poziție în țări precum Peru, Ecuador și Chile.

„El Lider’, albumul său de debut lansat în 2018, a ocupat prima poziție în topul US Latin Album Chart.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/oana-face-echipa-cu-superstarul-columbian-reykon-pe-cel-mai-nou-single-sisas-653387/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si