Prima pagină » Obiceiuri care te fac mai puțin atrăgătoare

Obiceiuri care te fac mai puțin atrăgătoare

Autor: admin
0 comentarii

Obiceiuri care te fac mai puțin atrăgătoare

Așa-zisele legi ale atracției sunt mereu un subiect de discuție, fiind unul dintre cele mai interesante subiecte când vine vorba despre relații, nu-i așa?

Ce anume ne atrage la cei din jur? Dincolo de aspectul fizic, pe care îl studiem prima dată și pe baza căruia facem primele alegeri, există și anumite caracterici pe care le cunoaștem ulterior și care ne pot ajuta să luam o decizie. Inteligența, simțul umorului sunt caracteristici care îi fac pe cei din jur să te aprecieze imediat, însă există alte obiceiuri care îi îndepărtează pe cei din jur, mai ales dacă este vorba și despre un potențial partener.

Dacă și tu ai vrea să știi mai multe despre obiceiuri care te fac mai puțin atrăgătoare, ți-am pregătit o listă cu cele mai importante. Deși acestea pot fi pur și simplu caracteristicile personalității tale, este bine să iei în calcul mici ajustări.

1. Nu ai un simț al umorului

Potrivit mai multor studii efectuate de companiile care dețin aplicații de dating, una dintre cele cinci cele mai căutate calități ale unei persoane este simțul umorului. În mod evident, acest lucru nu se poate schimba, însă se poate dezvolta în timp. Există persoane amuzante sau persoane care n-ar putea face o glumă niciodată, însă este important modul în care reacționezi la diferite replici. Nu-ți recomandăm să înveți o carte de glume, însă poți încerca să nu iei lucrurile foarte în serios de fiecare dată.

2. Ești mereu o persoană obosită

Cele mai citite articole

Să nu dormi este groaznic și aparent asta crede și un potențial partener. Se pare că lipsa somnului te poate face să pari mai puțin atrăgătoare pentru cei pe care îi întâlnești. Un studiu publicat în 2010 a demonstrat că oamenii care dorm opt ore pe noapte sunt mai atrăgători față de cei care dorm 5-6 ore, așadar acest lucru este foarte important.

3. Lipsa de activitate

Oamenii sunt atrași de persoanele cu inițiativă, care par să aibă un plan indiferent de cât de ocupați ar putea fi. Dacă ai mereu o activitate planificată și aici poate fi vorba și de o simplă ieșire cu prietenii, pare că te preocupă viața ta socială și ești mult mai repede plăcută. Totodată, un alt lucru plăcut imediat este dorința de a face lucruri, inițiativa. Este bine să menționezi dacă ai hobby-uri sau faci sport.

Citește și:
Dacă partenerul tău are aceste 10 calități, atunci e iubitul ideal!

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/obiceiuri-care-te-fac-mai-putin-atragatoare-650932/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!